Andrews, Virginia - Ruby / 3 Alles wat schittert

Schrijver:
Titel: Ruby / 3 Alles wat schittert
ISBN: 9789032506636
Taal: Nederlands
Uitgever: Kern Uitgevers, De
Bijzonderheden: 1998, paperback, 288pp, vergeeld, goed
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Verdreven uit de villa van de familie Dumas in New Orleans keert Ruby terug naar haar geliefde bayou. Haar enige hoop is, dat het lot haar een nieuwe start gunt...
Nu ze weer in een eenvoudige hut in de bayou woont, is Ruby vastbesloten haar pasgeboren dochter, Pearl, een veilig en gelukkig thuis te geven. Paul Tate (haar eerste liefde, wie ze gedwongen werd achter te laten) staat eindelijk weer aan haar zijde. Inmiddels is hij een rijk man geworden en wanneer hij haar meeneemt naar zijn imposante villa, lijkt niets hun geluk nog in de weg te staan. Op Cypress Woods kan Ruby eindelijk de bizarre reden vergeten waarom zij in het geniep moesten trouwen en slechts in naam man en vrouw blijven.
Maar de dikke, dure muren van Cypress Woods kunnen de verschrikkelijke herinneringen die hun web over haar toekomst hebben gespannen niet buiten houden. Evenmin als de kille ogen van Paul's moeder, Gladys, die Ruby continu herinneren aan wat zij geheim moet houden om Pearl een liefhebbende vader te geven.
Dan verschijnt Gisselle, Ruby's wrede tweelingzus weer in haar leven en probeert haar te verleiden met nieuws over Beau Andreas, de echte vader van Pearl. Hij is ook de enige man waar Ruby ooit met haar hart en ziel naar zal verlangen.
Wanhopig probeert Ruby het complete en gelukkige leven waar ze zo naar smacht op te bouwen en neemt daarvoor een nieuw bestaan aan. Een bestaan dat uit een dun laagje hoop bestaat en met de eerste vloed wordt weggeslagen...
Verder lezen

ASSELT uit Zutphen

particulier
Binnen 3 dagen krijgt u bericht van mij, als dat niet zo is kijk u dan in de SPAM van u mail.
Als u vragen heeft over het boek mag u altijd bellen
Met vriendelijk groet,
Boekwinkeltjes Asselt
Bert van Asselt
06-51955398

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Andrews, Virginia - Ruby / 3 Alles wat schittert Andrews, Virginia - Ruby / 3 Alles wat schittert

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij ASSELT

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met ASSELT
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en ASSELT een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ASSELT vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • ASSELT kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.