boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

belterman, hans - Lekker koken zo doe je dat

Schrijver:
Titel: Lekker koken zo doe je dat
ISBN: 9789065901644
Uitgever: M&P boeken
Bijzonderheden: 1986, Gebonden met s.o. 279pp redelijk 482 9789065901644 Van eenvoudige recepten tot feestelijke menu’s. De invloed van allerlei buitenlandse gerechten evenals de interesse voor een gezonde en gevarieerde voeding heeft aan onze kookkunst de laatste j
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Van eenvoudige recepten tot feestelijke menu’s.
De invloed van allerlei buitenlandse gerechten evenals de interesse voor een gezonde en gevarieerde voeding heeft aan onze kookkunst de laatste jaren een lichter, speelser en levendiger karakter verleend. Ook de kooktechniek en keukeninrichting zijn verbeterd en aangepast. Van deze boeiende verandering in voeding en bereiding getuigt dit schitterend geïllustreerde kookboek. Na een uitvoerig hoofdstuk over de technieken van het koken, volgt een reeks hoofdstukken met een keur aan heerlijke recepten voor o.a. bouillons, soepen, sauzen, vis- en vleesgerechten, wild en gevogelte, desserts etc. Deze individuele recepten worden aangevuld met meer dan 100 pagina’s menusuggesties variërend van menu’s voor twee tot en met feestelijke maaltijden. Bij deze menusuggesties is niet alleen gelet op een harmonieuze samenstelling, maar ook op de praktische uitvoerbaarheid. De duidelijke uitleg, de talrijke praktische tips en de vele sublieme foto’s en instructieve tekeningen zullen het bereiden van de recepten en menu’s ongetwijfeld tot een werkelijk aangename en succesvolle bezigheid maken. Een onontbeerlijk standaardwerk in de moderne keuken.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

belterman, hans - Lekker koken zo doe je dat