Fay Weldon - Rhode Island Blues

Schrijver:
Titel: Rhode Island Blues
ISBN: 9780002258494
Taal: Engels
Uitgever: HarperCollins Publishers
Bijzonderheden: gebonden
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 1,09 (binnen Nederland)
Meer info:
De vierendertigjarige Sophia werkt als cutter in de filmindustrie. Ze wordt verscheurd tussen haar vrijheid, die haar zoveel genoegen schenkt, en haar knagende behoefte aan familie. Vrijheid blijheid, seks voor een nacht, maar met wie vier je kerstmis? Sophia's huidige minnaar lijkt verliefd te zijn op een aantrekkelijke filmster uit Hollywood (niet dat dit iets uitmaakt natuurlijk: Sophia is tenslotte een Nieuwe Vrouw). Haar gekke moeder is overleden, en haar enige levende familielid is de drieëntachtigjarige Felicity, die al verschillende echtgenoten heeft overleefd en in het mooie Connecticut woont. Wanneer het verleden van beide vrouwen zich ontvouwt, roert de geschiedenis zich wreed. Maar - o zoete ironie - dat zal voor beide vrouwen ook de weg naar de toekomst wijzen.
Verder lezen

Het goede boek uit Den Haag

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fay Weldon - Rhode Island Blues

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het goede boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het goede boek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het goede boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het goede boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het goede boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.