Snel, Patricia - Expat exit

Schrijver:
Titel: Expat exit
ISBN: 9789026340536
Taal: Nederlands
Uitgever: Ambo|Anthos
Bijzonderheden: 2018, Paperback met flappen, gebruik sporen, goed exemplaar
Prijs: € 6,35
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Het lukt Elisa nauwelijks om na haar scheiding een nieuw leven op te bouwen op CuraƧao. Ze worstelt met de liefde, met het vinden van een baan, met heimwee naar Nederland. Bovendien eist haar ex de volledige voogdij over hun elfjarige zoon Sam. Na een ernstig bootongeluk, waarbij het vriendje van Sam zwaargewond raakt, keert de expatwereld zich definitief tegen haar.
Wanneer er op een nacht twee mannen aan Elisa's bed staan en haar bedreigen, komt ze erachter dat er tijdens de noodlottige boottocht meer aan de hand was dan ze had kunnen vermoeden. Ze raakt verstrikt in een strijd om drugs en geld, waarbij ze alles op alles moet zetten om haar kind in veiligheid te brengen.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Snel, Patricia - Expat exit Snel, Patricia - Expat exit