Thakar Vimala - Meditation a way of life

Schrijver:
Titel: Meditation a way of life
Taal: Engels
Uitgever: Vimal Prakashan Trust, All India Press 1972 First Edition
Bijzonderheden: Hardback with Dust Jacket, 76 blz. in good condition,
Prijs: € 10,50
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info: 14 x 11 cm. without name or other markings.
There is some aging to the book, with mild discoloration of the dustjacket, the book is otherwise attractive and in very good condition, with clean print and a solid binding. Includes dust jacket.

vederlicht uit Amsterdam

particulier

Logo vederlicht

Welkom bij 'Vederlicht', al sinds mei 2017 actief en succesvol. NU TOT 40% KORTING!
VEDERLICHT (en 1 verwante site: Vederlichtje) is gespecialiseerd in Spirituele boeken; o.a.: Boeddhisme, Tibet, Theosofie, Antroposofie, Magie, Heilige Graal, Mystiek, Reïncarnatie. Nu ook Romans met veelal een spirituele richting.
Bij uw bestelling (mits binnen 2 uur gedaan bij Vederlicht en/of Vederlichtje) krijgt U 20 % korting op uw 2e boek/bestelling en 30 % op uw 3e boek en 40 % KORTING OP ALLE VOLGENDE BOEKEN. Wel het duurste boek als eerste rekenen en dan in prijs dalend. Bovendien betaalt u slechts 1 x portokosten. Dus als u iets bestelt, loont het om even te grasduinen of er NOG iets van uw gading bij zit!
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Thakar Vimala - Meditation a way of life

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij vederlicht

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met vederlicht
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en vederlicht een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van vederlicht vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • vederlicht kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.