Dr. J. Haitsma - Haitsma, Dr. J.-De Remonstrantse Gereformeerde

Schrijver:
Titel: Haitsma, Dr. J.-De Remonstrantse Gereformeerde Gemeente te Woerden
Uitgever:
Bijzonderheden: De Remonstrantse Gereformeerde Gemeente te Woerden is een boeiende studie van dr. J. Haitsma (1913-2007), kenner van de Woerdense kerkhistorie.  Dr. J. Haitsma schetst het wel en wee van de Woerdense remonstranten op boeiende en zorgvuldige wijze...
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De Remonstrantse Gereformeerde Gemeente te Woerden is een boeiende studie van dr. J. Haitsma (1913-2007), kenner van de Woerdense kerkhistorie. 
Dr. J. Haitsma schetst het wel en wee van de Woerdense remonstranten op boeiende en zorgvuldige wijze, met veel aandacht voor detail en de menselijke factor. In dit boek wordt de geschiedenis van de Remonstrantse Gereformeerde Gemeente behandeld vanaf haar wording in het begin van de 17e eeuw. Aan bod komen onder meer het ontstaan, de predikanten, diakenen en ouderlingen en de Franse tijd.
Behalve boeken over de kerkgeschiedenis in Woerden, publiceerde dr. J. Haitsma ook boeken over Joodse christenen, o.a. Christaan Salomon Duyts en Isaäc da Costa.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dr. J. Haitsma - Haitsma, Dr. J.-De Remonstrantse Gereformeerde Gemeente te Woerden