Toon Kortooms - Kortooms, Toon-Beekman en Beekman

Schrijver:
Titel: Kortooms, Toon-Beekman en Beekman
ISBN: 9025700268
Uitgever:
Bijzonderheden: Beekman en Beekman, eerste deel Jeugdland, van Toon Kortooms is een Brabantse roman die de klassieker van de humor wordt genoemd.  Toon Kortooms (1916-1999), schrijver van zo'n dertig romans, verhalenbundels en kinderboeken, dook rond de jaren vi...
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Beekman en Beekman, eerste deel Jeugdland, van Toon Kortooms is een Brabantse roman die de klassieker van de humor wordt genoemd. 
Toon Kortooms (1916-1999), schrijver van zo'n dertig romans, verhalenbundels en kinderboeken, dook rond de jaren vijftig van de vorige eeuw in zijn jeugdherinneringen en begon te schrijven. Dit eerste deel, geschreven in 1949, gaat over de jeugd van Heintje en Matje Beekman en hun onafscheidelijke vriend, de boerenzoon Hendrik van Ham. Het werd direct een daverend succes.
Beekman en Beekman is Kortooms' bekendste en meest geliefde werk. Inmiddels zijn er meer dan twee miljoen exemplaren van de drukpers gerold.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Toon Kortooms - Kortooms, Toon-Beekman en Beekman