Peter Boer - Boer, Peter-Wapenroop op de kazerne (nieuw)

Schrijver:
Titel: Boer, Peter-Wapenroop op de kazerne (nieuw)
ISBN: 9789462789173
Uitgever:
Bijzonderheden: Wapenroof op de kazerne van Peter Boer, de hoofdredacteur van familieblad Terdege, is een spannend jeugdboek voor de leeftijd vanaf 10 jaar.  Als Floris en Filip met hun paarden Fulco en Fury een rit door het Orderbos maken, ontdekken ze een gat ...
Prijs: € 6,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Wapenroof op de kazerne van Peter Boer, de hoofdredacteur van familieblad Terdege, is een spannend jeugdboek voor de leeftijd vanaf 10 jaar. 
Als Floris en Filip met hun paarden Fulco en Fury een rit door het Orderbos maken, ontdekken ze een gat in het hekwerk langs dekazerne. Zou het kunnen dat iemand het plan heeft om wapens uitde wapenkamer te roven?
Hoe dicht Floris en Filip bij de waarheid zitten, hadden ze nooit kunnen bedenken. Nog minder dat ze zelf met een bende criminelen in aanraking komen en maar ternauwernood aan hun klauwen ontsnappen. Dat laatste hebben ze vooral te danken aan hun trouwe viervoeters én het leukste meisje van de manege: Linda!
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Peter Boer - Boer, Peter-Wapenroop op de kazerne (nieuw)