Anne Sietsma - Sietsma, Anne-Kind van de zee

Schrijver:
Titel: Sietsma, Anne-Kind van de zee
ISBN: 9789069862644
Uitgever:
Bijzonderheden: Kind van de zee is een jeugdboek van Anne Sietsma met als hoofpersoon Erlend, die opgroeit aan een fjord in Jutland, het land van de vikingen.  Hij werkt hard op het land van zijn vader. Toch is zijn vader nooit tevreden over hem. Hij behandelt E...
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Kind van de zee is een jeugdboek van Anne Sietsma met als hoofpersoon Erlend, die opgroeit aan een fjord in Jutland, het land van de vikingen. 
Hij werkt hard op het land van zijn vader. Toch is zijn vader nooit tevreden over hem. Hij behandelt Erlend eerder als een knecht of slaaf, dan als een zoon. Op een dag hoort Erlend dat Skove ook niet zijn echte vader is. Zijn ouders hebben hem gekocht van de zeevaarders. Erlend is een 'kind van de zee'. Maar waar zou hij echt vandaan komen?
Dit boek is een deel van de Sterreeks, een serie boeken die de geloofsgeschiedenis in spannende en aantrekkelijke verhalen tot leven brengt. 
Met tekeningen van Fred de Heij, leesniveau AVI 9+.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anne Sietsma - Sietsma, Anne-Kind van de zee