Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Mayer, Gina - De paardenfluisteraar / Deel 1: Een nieuw begin

Schrijver:
Titel: De paardenfluisteraar / Deel 1: Een nieuw begin
ISBN: 9789464290066
Taal: Nederlands
Uitgever: Baeckens
Bijzonderheden: Mooi gebonden boek in perfecte staat; 2021, 205pp.
Prijs: € 8,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
De 13-jarige dwarsfl uitiste Zoë weet net zo veel over paarden als over scheikunde – helemaal niets. Maar wanneer ze haar vriendin Kim vergezelt naar een proefles op het beroemde paardrij-internaat Snowfields in de wildernis van Canada, heeft ze daar een ontmoeting die haar blijft achtervolgen. De zwarte hengst Shaman staat bekend als schuw en gevaarlijk. Toch lijkt hij Zoë onmiddellijk te vertrouwen en voelt ze een sterke band met hem. Maar dat niet alleen: zijn blik vertelt haar dat zij de enige is die hem kan helpen. Zelfs als ze weer thuis is, blijft Zoë over Shaman dromen. Telkens weer smeekt hij haar om hem te komen redden. Uiteindelijk neemt Zoë een drastisch besluit: ze gaat in haar eentje terug naar Snowfields…

Vanaf 10 jaar.
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

particulier

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mayer, Gina - De paardenfluisteraar / Deel 1: Een nieuw begin