Rosser, Dion - Preserving Food - An Essential Guide to Canning,

Schrijver:
Titel: Preserving Food - An Essential Guide to Canning, Preserving, Smoking, Salt Curing, Root Cellaring, and Fermenting
ISBN: 9781638181637
Taal: Engels
Uitgever: Primasta
Bijzonderheden: 2022 574pp Gebonden
Prijs: € 50,00
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:

Flaptekst

Four manuscripts in one book:Canning and Preserving: What You Need to Know to Can Vegetables, Fruit, Meat, Poultry, Fish, Jellies, and Jam. Along with a Guide on Fermenting, Dehydrating, Pickling, and Freezing for Beginners
Smoking and Salt Curing: What You Need to Know About Preserving Meat, Game, Fish, and More!
Root Cellaring: The Ultimate Guide to Building a Root Cellar and Keeping Food in Cold Storage
Fermenting: An Essential Guide to Culturing Food to Create Kombucha, Sourdough, Kimchi, Sauerkraut, Yogurt, and More so You Can Grow Probiotics at Home and Improve Your Gut Microbiome




In part one of this book, you will:Learn the five different ways to preserve your food: canning, freezing, pickling, fermenting, and dehydrating.
Master the art of making delicious homemade jellies and jams.
Browse through several simple recipes that will help you perfect your preservation skills.
Find out how to get the most nutritional value possible from your food, even after preserving it.
Understand the difference between frozen and fresh fruits and vegetables.
Learn how to use your food after it has been preserved.
Learn how to save your frozen food when a freezer crisis hits.




In part two of this book, you will:Understand the history of food preservation
Discover the common causes of food spoilage
Learn the various methods of food preservation
Understand the basics and nuances of smoking meat
Discover the art of salt curing
Learn the general guidelines for preserving meat
Discover simple tips for preserving game, fish, and poultry
Find 60 easy and delicious recipes for smoked meat, poultry, fish game, and much more!




In part three of this book, you will:What a root cellar is
How root cellars work
What you can store in your root cellar
DIY alternatives to building your own root cellar
Step-by-step guide on building a simple root cellar
DIY shelving for your root cellar
How to organize your produce for the best results
How to fix common issues with root cellars
How to clean and sanitize your root cellar
And much more!




In part four of this book, you will:Learn about fermentation and its history
Discover some great, popular fermented foods
Understand the importance and benefits of fermentation
Learn about various supplies and equipment you'll need to get started
Over 75 recipes to help you make tasty kombucha, sourdough, pickles, and more!




Grab your copy of this book now to learn more about preserving food!

Verder lezen

Boekstra uit Nijverdal

zakelijk

Logo Boekstra

Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs.
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten België 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Let op: dit nieuwe boek is anderstalig en heeft een levertijd van ongeveer 16 werkdagen binnen Nederland

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekstra

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Dit boek is nieuw
  • U ontvangt bij ons altijd de laatste beschikbare druk
  • Daarom kan de getoonde afbeelding afwijken van het werkelijke boek
  • Van toepassing zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden Boekstra
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekstra een bevestiging per e-mail
  • U handelt deze bestelling rechtstreeks af met Boekstra. In de e-mail staan de naam,adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekstra vermeld
  • Boekstra kan betaling vooraf vragen
  • Bekijk hier de algemene voorwaarden van Boekstra.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.