Broeder Marc - Verhaal van een roeping

Schrijver:
Titel: Verhaal van een roeping
ISBN: 9782960151404
Uitgever:
Bijzonderheden: Als nieuw - paperback gaaf exemplaar
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit verhaal vertelt hoe een gelukkige kindertijd uitgroeit tot een uitzonderlijke roeping die broeder Marc inspireerde tot het stichten van een nieuwe monastieke gemeenschap in de geest van Sint-Franciscus van Assisi. Goede wil en onbegrip, hindernissen en de wonderen van de Voorzienigheid vormen de elementen van dit verhaal, dat ontroert door zijn eenvoud.

Via vriendelijke anekdotes en belangrijke gebeurtenissen maakt de lezer kennis met een reeks aantrekkelijke personages, waaronder beroemdheden als Lanzo del Vasto of koning Boudewijn. Maar vooral krijgen wij een beeld van een wereld die zich verzoent of onderweg is naar verzoening. Een wereld waarin stenen en bijen, ezels en mannen, duiven en vrouwen broederlijk samenwonen. Een wereld waarin heiligen uit het Oosten en het Westen hun licht laten schijnen over de momenten van gebed en arbeid, van feest en van rust.

Dit boek leert ons dat de goddelijke belofte zich hier en nu reeds manifesteert: “Zie, ik maak een nieuwe wereld: hij kiemt volop, zien jullie dat niet?”
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.