Dolan, Hannah - De LEGO Film / de complete gids

Schrijver:
Titel: De LEGO Film / de complete gids
ISBN: 9789048819515
Taal: Nederlands
Uitgever: Moon
Bijzonderheden: 2014, Grote hardcover in nieuwstaat. Het boek kan door de brievenbus. Met evt. nog een vergelijkbaar boek erbij
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het lot van de wereld ligt in de handen van één minifiguur...! Lees alles over Emmet, een doodgewone jongen die een buitengewone Meesterbouwer blijkt te zijn en misschien wel de hele wereld kan redden. Verken het altijd perfecte Steenstad en begeef je een dag tussen de inwoners van dit levendige stadje. Maak kennis met Metaalbaard, Benny de astronaut en alle andere Meesterbouwers die Emmet vergezellen op zijn epische reis door de wereld van De LEGO® Film. De LEGO® Film / The LEGO® Movie is op 12 februari 2014 in première gegaan en is de grootste film ooit gebouwd! Het boek volgt het verhaal van de spectaculaire 3D-animatie en staat boordevol fullcolour foto’s van de hoofdpersonen en de set. Inclusief ‘The making of’ van de film. (Hoe de speelfilm gemaakt is). * Oorspronkelijke titel: The LEGO® Movie: The Essential Guide * Uitgebracht: Eerste druk 2011. * Auteur: Hannah Dolan. Korte omschrijving van de film:Bouwvakker Emmet is een jongen die door niemand bijzonder wordt gevonden, ook hij vindt zichzelf niet echt speciaal. Hij probeert zoveel mogelijk om vooral niet op te vallen. Als hij tijdens zijn werk per ongeluk een mysterieus voorwerp vindt verandert zijn leventje voor altijd. Het blijkt namelijk het legendarische Verzetselement te zijn. Vitruvius, een oude tovenaar, heeft voorspeld dat ‘de Speciale’ die dit zou vinden de wereld zou redden van de ondergang én van de tirannie van Lord Business. In het verhaal maken we kennis met diverse Meesterbouwers én de uiteindelijke helpers van Emmet; stoere meid Wyldstyle die verkering heeft met Batman, Kitty Mix, Benny die gek is van ruimteschepen en Metaalbaard. Hele verschillende Meesterbouwers die samen met Emmet de strijd aangaan.Lord Business is de duistere kant van Lord President. Lord President is de baas van Steenstad en heeft zijn hoofdkantoor, de Octantoren, in het centrum van de stad waar hij alles onder controle kan houden. Hij heeft zelfs een eigen robotleger! De bewoners mogen niet naar de andere werelden zoals Waanwolkenland en het Oude Westen waar geen regels zijn. Ze leven in Steenstad volgens de regels van Lord President/Lord Business. Er is zelfs een handleiding waarin staat wat iedere bewoner moet doen, van het opstaan in de ochtend tot het weer naar bed gaan. De bewoners hoeven zo zelf helemaal nergens meer over na te denken en dat is nu precies wat de baas van Steenstad wil! Emmet is door de vondst van het Verzetselement ineens de aangewezen persoon om hier verandering in te brengen maar is hij sterk genoeg om de vijand te verslaan en Steenstad en zijn inwoners redden? Metaalbaard denkt in het begin van niet, vindt Emmet zelfs een sufferd. Maar toch wordt hij verrast, en hij niet alleen!
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

zakelijk

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje!
Vaak kan er nog een boek (of meerdere boeken) bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten. Ook bij brievenbuspost.
Kosten voor een brievenbuspakket zijn 4,20 euro.
Een pakket tot 10 kg naar een DHL afhaalpunt kost 5,45 euro, thuisbezorgd 6,45 euro.
Verzenden naar België vanaf 8,15 euro.
Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op de website kijken, www.dekoopjeskoffer.nl.
Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dolan, Hannah - De LEGO Film / de complete gids Dolan, Hannah - De LEGO Film / de complete gids

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    de Koopjeskoffer
    Kamer van Koophandel nummer: 56766831
    NL001778307B19
    www.dekoopjeskoffer.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.