Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Born, Hennie en Peter van den, Gerjan Crebolder, Gerrit de Graaff, Jaa

Schrijver:
Titel: Garderen .....baken in het groen. De geschiedenis van een Veluws dorp. Schaffelaar reeks nummer 29. Oplage 2000 exemplaren.
Taal: Nederlands
Uitgever: Koninklijke BDU Uitgeverij B.V. Barneveld.
Bijzonderheden: Zie foto's. 2001, 1e druk, 327 pagina's, gebonden, formaat: 21,7 x 21,4 cm. Conditie: In bijna nieuwstaat.
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 7,70 (binnen Nederland)
Meer info:
Betreft een deel uit de "Schaffelaar reeks nummer 29".
Samenvatting:
GARDEREN - BAKEN IN HET GROEN. Met deze leus wordt een ieder die Garderen binnenkomt welkom geheten. Deze tekst is zodoende ook gekozen als titel voor deze publicatie. Een welkom aan iedereen die Garderen bezoekt, lijfelijk of lezend in dit boek. Want dat deze uitgave de moeite waard is voor iedereen die Garderen een warm hart toe draagt, moge duidelijk zijn. We zijn er als Vereniging voor Plaatselijk Belang voor Garderen en Omstreken uitermate trots op dat we dit boek in het jaar van ons 70-jarige jubileum kunnen presenteren.

Deze uitgave is interessant voor diegenen die onbekend zijn met de geschiedenis van Garderen en een naslagwerk voor diegenen die daarmee wel bekend zijn. Oudere Garderenen zullen al lezend met een glimlach herinneringen ophalen en voor jongeren zal er wellicht een verrassend boekje opengaan. Een document van het verleden en het heden, en misschien een leidraad naar de toekomst. Een beschrijving van ons mooie dorp, BAKEN IN HET GROEN van de Veluwe.

Natuurlijk kost het de nodige moeite om een boek als dit te maken. Bij deze wil ik dan ook graag enige mensen in het bijzonder bedanken. Te weten de schrijvers Peter van de Bom, Gerjan Crebolder, Henk van der Vlist, Dick Veldhuizen, Gerrit de Graaff en Jaap Manssen, en verder een ieder die meegewerkt heeft aan de totstandkoming ervan. Wat onze vereniging betreft dank aan Evelien van de Langemeen-Bronkhorst en Cees van Middendorp, die beiden veel energie in dit project gestoken hebben. En natuurlijk bedanken wij de sponsors voor hun financiƫle bijgedragen aan de totstandkoming van dit boek. Namens het bestuur van Plaatselijk Belang voor Garderen en Omstreken wens ik u veel leesplezier toe.

Goos Foppen, Voorzitter.
Verder lezen

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Born, Hennie en Peter van den, Gerjan Crebolder, Gerrit de Graaff, Jaap Manssen, Dick Veldhuizen en Henk van der Vlist. - Garderen .....baken in het groen. De geschiedenis van een Veluws dorp. Schaffelaar reeks nummer 29. Oplage 2000 exemplaren. Born, Hennie en Peter van den, Gerjan Crebolder, Gerrit de Graaff, Jaap Manssen, Dick Veldhuizen en Henk van der Vlist. - Garderen .....baken in het groen. De geschiedenis van een Veluws dorp. Schaffelaar reeks nummer 29. Oplage 2000 exemplaren. Born, Hennie en Peter van den, Gerjan Crebolder, Gerrit de Graaff, Jaap Manssen, Dick Veldhuizen en Henk van der Vlist. - Garderen .....baken in het groen. De geschiedenis van een Veluws dorp. Schaffelaar reeks nummer 29. Oplage 2000 exemplaren. Born, Hennie en Peter van den, Gerjan Crebolder, Gerrit de Graaff, Jaap Manssen, Dick Veldhuizen en Henk van der Vlist. - Garderen .....baken in het groen. De geschiedenis van een Veluws dorp. Schaffelaar reeks nummer 29. Oplage 2000 exemplaren. Born, Hennie en Peter van den, Gerjan Crebolder, Gerrit de Graaff, Jaap Manssen, Dick Veldhuizen en Henk van der Vlist. - Garderen .....baken in het groen. De geschiedenis van een Veluws dorp. Schaffelaar reeks nummer 29. Oplage 2000 exemplaren. Born, Hennie en Peter van den, Gerjan Crebolder, Gerrit de Graaff, Jaap Manssen, Dick Veldhuizen en Henk van der Vlist. - Garderen .....baken in het groen. De geschiedenis van een Veluws dorp. Schaffelaar reeks nummer 29. Oplage 2000 exemplaren. Born, Hennie en Peter van den, Gerjan Crebolder, Gerrit de Graaff, Jaap Manssen, Dick Veldhuizen en Henk van der Vlist. - Garderen .....baken in het groen. De geschiedenis van een Veluws dorp. Schaffelaar reeks nummer 29. Oplage 2000 exemplaren. Born, Hennie en Peter van den, Gerjan Crebolder, Gerrit de Graaff, Jaap Manssen, Dick Veldhuizen en Henk van der Vlist. - Garderen .....baken in het groen. De geschiedenis van een Veluws dorp. Schaffelaar reeks nummer 29. Oplage 2000 exemplaren. Born, Hennie en Peter van den, Gerjan Crebolder, Gerrit de Graaff, Jaap Manssen, Dick Veldhuizen en Henk van der Vlist. - Garderen .....baken in het groen. De geschiedenis van een Veluws dorp. Schaffelaar reeks nummer 29. Oplage 2000 exemplaren. Born, Hennie en Peter van den, Gerjan Crebolder, Gerrit de Graaff, Jaap Manssen, Dick Veldhuizen en Henk van der Vlist. - Garderen .....baken in het groen. De geschiedenis van een Veluws dorp. Schaffelaar reeks nummer 29. Oplage 2000 exemplaren. Born, Hennie en Peter van den, Gerjan Crebolder, Gerrit de Graaff, Jaap Manssen, Dick Veldhuizen en Henk van der Vlist. - Garderen .....baken in het groen. De geschiedenis van een Veluws dorp. Schaffelaar reeks nummer 29. Oplage 2000 exemplaren.