Obama, Barack - Dromen van mijn vader / het verhaal van mijn fa

Schrijver:
Titel: Dromen van mijn vader / het verhaal van mijn familie
ISBN: 9789045015101
Taal: Nederlands
Uitgever: Atlas
Bijzonderheden: 2008, 416pp, paperback
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Voor meer informatie zie de afbeeldingen.

Badja uit Westerbork

particulier
Hallo,
Leuk dat je op mijn pagina bent. Mijn winkeltje is niet zo groot. Je vindt er o.a. boeken voor de studie en kinderboeken. Ik hoop dat er iets voor je bij zit.
Alle boeken zijn exclusief de verzendkosten. De verzendkosten voor je boek van keuze is afhankelijk van grootte en gewicht, past het nog door de brievenbus of is het een groter / zwaarder pakket. Daarnaast geldt natuurlijk: hoe meer boeken je tegelijk bestelt, hoe voordeliger je bent met de verzendkosten. Wie weet staan er meer boeken bij die je leuk vindt of nodig hebt. Tot ongeveer 10 kg aan boeken ben je maar 6,75 euro aan verzendkosten kwijt. Dat je het weet ;)
Heb je een bestelling gedaan dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor de verdere afhandeling.
Tot ziens !
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Obama, Barack - Dromen van mijn vader / het verhaal van mijn familie Obama, Barack - Dromen van mijn vader / het verhaal van mijn familie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Badja

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Badja
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Badja een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Badja vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Badja kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.