Hugo Claus - April in Paris - 1951

Schrijver:
Titel: April in Paris - 1951
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: Facsimile-uitgave van een door Claus in 1951 vervaardigd handschrift: april in Paris'
Prijs: € 15,45
Verzendkosten: € 4,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Claus schreef en illustreerde zijn hommage aan Charlie Parker in April 1951. De titel ontleende hij aan een grammooonplaat van Parker. Het boekje was het enige nummer. Zijn uitgever De Bezige mocht ter gelegenheid van de jaarwisseling 2009/2010 deze facsimile uitbrengen. De tekst is door Claus zelf geïllustreerd en het boekje heeft op de laatste pagina een vastgeplakte foto.
Het boek is in uitstekende staat. Net als in het origineel zijn de eerste twee bladen uit het boekje geknipt. Het is niet bekend of de oorspronkelijke bladen behouden zijn.
Verder lezen

Carel Berenschot uit Amsterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hugo Claus - April in Paris - 1951 Hugo Claus - April in Paris - 1951 Hugo Claus - April in Paris - 1951 Hugo Claus - April in Paris - 1951

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Carel Berenschot

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Carel Berenschot
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Carel Berenschot een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Carel Berenschot vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Carel Berenschot kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.