Kruithof, Anouk - Lang Zal Ze Leven / Happy Birthday To You

Schrijver:
Titel: Lang Zal Ze Leven / Happy Birthday To You
Taal: Nederlands
Uitgever: self published
Bijzonderheden: nieuwstaat, gesigneerd en gedateerd
Prijs: € 325,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Lang Zal Ze Leven / Happy Birthday To You werd door Anouk Kruithof in eigen beheer uitgegeven als neerslag van haar 'artist in residency' in 'Het Vijfde Seizoen' te Den Dolder in 2011.

Oplage: 500 exemplaren. Softcover, 29,7 x 42 cm. Opgenomen in Parr / Badger III. Gesigneerd en gedateerd. In staat van nieuw, inclusief het originele lint.
Verder lezen

Fotoboek

particulier

Fotoboek uit 's-Hertogenbosch

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kruithof, Anouk - Lang Zal Ze Leven / Happy Birthday To You Kruithof, Anouk - Lang Zal Ze Leven / Happy Birthday To You Kruithof, Anouk - Lang Zal Ze Leven / Happy Birthday To You

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Fotoboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Fotoboek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Fotoboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Fotoboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Fotoboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.