Reinerth, Susanne & Stephan Günther - Go Treeless. Baumlos Rei

Schrijver:
Titel: Go Treeless. Baumlos Reiten. Die pferdefreundliche Alternative.
ISBN: 9783837049985
Taal: Duits
Uitgever: Books on Demand GmbH, Norderstedt
Bijzonderheden: Paperback, 2009, 219 blz., 2e druk. Duitstalig. Met foto's en tekeningen.
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Over het paardrijden met boomloze flexibele zadels.

Deze worden al eeuwenlang gebruikt door verschillende volkeren die dagelijks urenlang in het zadel doorbrengen. Het voordeel van boomloze zadels is dat ze zich goed naar de rug van het paard vormen en veel comfort bieden voor zowel paard als ruiter. Door de soepelheid van het zadel kan het paard vrijuit bewegen en voelen ruiter en paard elkaar beter aan, de communicatie verloopt veel duidelijker. Door de soepele verbinding kan de ruiter de bewegingen van het paard veel makkelijker volgen. Daardoor wordt het evenwicht en de bewegingsvrijheid van het paard zo min mogelijk verstoord en de ruiter kan snelle bewegingen beter aanvoelen en uitzitten.

Baumloses Reiten ist pferdefreundlich. Baumlose Sättel passen sich der Vielfalt der Rückenformen, der Veränderung des Pferderückens in der Bewegung und der Veränderung durch Wachstum, Training und Futterzustand an. Ein Pferd ist sehr flexibel, also sollte es der Sattel auch sein. Keine neumodische Erscheinung, aber Trend der Zeit sind baumlose Sättel in vielen Modellen und für jeden Zweck. In diesem Buch geben die Autoren ihre langjährigen Erfahrungen in der Entwicklung baumloser Sättel, deren Anpassung ans Pferd sowie ihr Wissen in Anatomie und Biomechanik weiter. Ein Überblick über die unterschiedlichen Sattelmodelle sowie Tipps zum Sattelkauf runden das Buch ab.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Reinerth, Susanne & Stephan Günther - Go Treeless. Baumlos Reiten. Die pferdefreundliche Alternative.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.