Berg, Greetje van den - Vreemd vertrouwd

Schrijver:
Titel: Vreemd vertrouwd
ISBN: 9789024287789
Taal: Nederlands
Uitgever: VCL/West Friesland, Uitgeverij
Bijzonderheden: harde kaft, 215 pag, met gave boekomslag, 2003
Prijs: € 1,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Greetje van den Berg werd op 13 augustus 1959 in Zwolle geboren als jongste dochter in een gezin met vier kinderen. Ze groeide daar op, trouwde en verhuisde met haar man en zoon in 1983 naar Emmeloord in de Noordoostpolder. In 1986 kwam haar dochter ter wereld. In hetzelfde jaar trad ze bij de gemeente Noordoostpolder in dienst en in 1988 verhuisde de familie naar een buitenweg bij Ens. Sinds haar scheiding in 2011 woont ze opnieuw in Emmeloord.Greetje is geïnteresseerd in psychologie en heeft daarom ook een tijd via de Open Universiteit gestudeerd. Vanuit die interesse schrijft ze haar boeken. Waarom is een mens zoals hij is, waarom doet hij zoals hij doet? Waarom ontwikkelt een mooi meisje toch een eetstoornis, en wat doet dat met haar en haar omgeving? Hoeveel invloed heeft een onverwerkt verleden op een mens? Voor elk boek verricht ze veel research, een belangrijk, maar ook heel interessant onderdeel van het schrijven van een roman. Haar werk komt voort uit een christelijke levensvisie. Een vraag die haar zelf bezighoudt is of een roman pas christelijk is als er expliciet over God en geloven wordt gepraat, of dat die visie ook op andere manieren tot uiting kan komen. Ze experimenteert ermee in haar roman ‘Voltooid en vergeten’. Over deze en andere zaken vertelt ze graag tijdens presentaties in bibliotheken of bij verenigingen. Lezers krijgen dan uiteraard de kans om te reageren en vragen te stellen.Schrijven is niet meer weg te denken uit haar leven, of het nu om het schrijven van romans, korte verhalen, teksten, levensverhalen of toespraken gaat. Zoals ze ooit in een interview zei: ‘Schrijven is net zo vanzelfsprekend als ademhalen.’ Ze hoopt het allebei nog een hele poos vol te houden.
Verder lezen

De Tresoor uit Lage Zwaluwe

particulier

Logo De Tresoor

Alle prijzen zijn excl. verzendkosten. Afhalen kan in Lage Zwaluwe of in Dordrecht. Opruiming van mijn boekenverzameling, het loopt anders uit de hand! Kijk ook eens naar de mogelijkheid van meerdere boeken om de verzendkosten te drukken

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Berg, Greetje van den - Vreemd vertrouwd

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Tresoor

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Tresoor
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Tresoor een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Tresoor vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Tresoor kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.