Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Graaf, Ilse de - Afvallen met POWER! - Maak een lifestyle en mi

Schrijver:
Titel: Afvallen met POWER! - Maak een lifestyle en mindset change en bereik je ideale gewicht met de POWER methode.
ISBN: 9789492681003
Taal: Nederlands
Uitgever: Weight Loss Ninja, 2017
Bijzonderheden: ALS NIEUW - Hardcover, 191 pagina's
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Ben jij het beu om na elke dieetpoging uiteindelijk weer meer te wegen dan ooit? Ben jij je overgewicht of obesitas meer dan zat? Wil jij je weer gezond in en gelukkig met je lichaam voelen? In Afvallen met POWER deelt lifestyle change expert, mindset coach en ervaringsdeskundige Ilse de Graaf haar methode met je. Door middel van een lifestyle én mindset change helpt ze jou je ideale gewicht te bereiken. Juist, géén dieet maar een methode, gericht op je mindset en gedrag!

Met ruim 15 jaar ervaring als professioneel jojo'er en na zeker 284 dieetpogingen wist Ilse dat het zo niet langer kon. Tijdens haar eigen missie om van haar obesitas en overgewicht af te komen ontwikkelde ze de POWER methode.
In dit praktische handboek vol tips, tricks en inspiratie leert Ilse je onder andere:
- een goed plan te maken waarbij je krachtige doelen stelt én behaalt;
- hoe je voortaan niet meer in je valkuilen, excuses en oude patronen terugvalt;
- hoe jij je wilskracht kunt ontwikkelen en energie kunt inzetten om te bereiken wat je wilt;
- hoe jouw mindset kan bijdragen aan jouw succes;
- en deelt ze al haar geheimen, zodat ook jij je ideale gewicht zal bereiken én behouden!

Ilse de Graaf (1985) is oprichter van Weight Loss Ninja, ontstaan naar aanleiding van de wekelijkse blog die ze bijhield tijdens haar eigen missie naar haar ideale gewicht. Met haar POWER methode heeft ze niet alleen zichzelf geholpen, maar in 'the Ninja Movement' ook reeds honderden vrouwen zoals haar oude ik. Het is haar missie om van de wereld een gezondere en gelukkigere plek te maken en de strijd aan te gaan tegen een probleem van wereldformaat: obesitas.
Verder lezen

Brodgar Boeken

particulier

Brodgar Boeken uit Bergen op Zoom

Logo Brodgar Boeken

Wereldwijde verzending mogelijk. Binnen Nederland via PostNL, verzendkosten staan bij elk boek vermeld. Naar België via Bpost á € 6,65. Rest van de wereld via PostNL op aanvraag!
HEEFT U BINNEN 24 UUR GEEN REACTIE VAN MIJ ONTVANGEN, CHECK DAN EVEN UW SPAM OF MAP MET ONGEWENSTE EMAIL. MOGELIJK HEEFT UW EMAILPROGRAMMA MIJN MAIL DAAR NAARTOE VERPLAATST! HET IS DAAROM AAN TE RADEN OM BIJ DE BESTELLING OOK UW TELEFOONNUMMER IN TE VULLEN ZODAT IK IN BOVENSTAAND GEVAL OOK EEN ANDERE MOGELIJKHEID HEB OM MET U CONTACT OP TE NEMEN!
De door mij aangeboden boeken verkeren in goede tot zeer goede staat en zijn doorgaans geschikt als cadeau. Beschadigingen en gebruikssporen zullen altijd in de omschrijving worden vermeld. Dit kan gaan om leesvouwen, ezelsoren of een ingeschreven naam van een vorige eigenaar. Deze zaken zullen echter zoveel mogelijk vermeden worden in het winkelaanbod. Verzending binnen Nederland geschied via PostNL. Verzending naar België geschied via Bpost. Alle bestellingen zullen binnen 1-3 werkdagen verzonden worden, nadat de betaling is ontvangen.
De aangeboden boeken worden verkocht ten behoeven van het onderhoudsfonds van de Protestantse kerk in Bergen op Zoom. De opbrengst wordt gebruikt voor het jaarlijkse onderhoud van dit Rijksmonument.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Graaf, Ilse de - Afvallen met POWER! - Maak een lifestyle en mindset change en bereik je ideale gewicht met de POWER methode. Graaf, Ilse de - Afvallen met POWER! - Maak een lifestyle en mindset change en bereik je ideale gewicht met de POWER methode. Graaf, Ilse de - Afvallen met POWER! - Maak een lifestyle en mindset change en bereik je ideale gewicht met de POWER methode. Graaf, Ilse de - Afvallen met POWER! - Maak een lifestyle en mindset change en bereik je ideale gewicht met de POWER methode. Graaf, Ilse de - Afvallen met POWER! - Maak een lifestyle en mindset change en bereik je ideale gewicht met de POWER methode.