Joke Lankester, Ko Lankester - De Kringloop van het Leven

Schrijver:
Titel: De Kringloop van het Leven
ISBN: 9789074358194
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij de Ring
Bijzonderheden: Nederlands | Paperback | 9789074358194 | 1996 | 295 pagina's | 2dehands - In Zo Goed Als Nieuwstaat - met lichte leesvouw
Prijs: € 26,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De Kringloop van het Leven - Ko & Joke Lankester.

Wicca, ook wel genaamd Moderne Hekserij, is een natuurreligie waarin een Godin en een God worden vereerd. De Godin vertegenwoordigt het vrouwelijke, de aarde, het voedende en vormgevende, maar ook de afbrekende kracht die de natuur terugbrengt tot een periode van rust en herstel. De God is het mannelijke aspect, de kracht die steeds opnieuw de cyclus van de natuur in gang zet. Samen vormen ze een polariteit, een spanningsveld van elkaar aanvullende krachten,. Deze Goden zijn terug te vinden in de oudste religies op aarde en daarom wordt de Wicca ook wel aangeduid als de Oude Religie.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Joke Lankester, Ko Lankester - De Kringloop van het Leven