Aichele , Dietmar . & Hein-Werner Schwegler . [ isbn 9789003976154 ] 2

Schrijver:
Titel: Thieme's Grassengids . ( Grassen , Russen , Biezen , Zeggen . ) Bij grassen zal men vergeefs zoeken naar fel gekleurde bloemen, die een nadere kennismaking aantrekkelijk maken. Daardoor gaat men er vaak achteloos aan voorbij. -
ISBN: 9789003976154
Uitgever: Theme Meulenhoff bv
Bijzonderheden: Gebonden met harde kaft en in als nieuwe staat - 2622 - 1e dr 1983 - 216 p - 430 gr - 13,9x20,2 cm
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Ten onrechte, want de wereld van de grassen is vol sierlijke vormen en stille schoonheid, de aandacht van elke natuurvriend waard. Bovendien zijn ze economisch geweldig belangrijk.

Nu zijn grassen, de meest voorkomende planten in onze flora, erg moeilijk te determineren. Het is Aichele en Schwegler echter gelukt een eenvoudig en betrouwbaar systeem te ontwerpen voor het determineren. Hierbij staan de unieke, naar de natuur gemaakte tekeningen van Seillner centraal. Grassen, die met behulp van deze afbeeldingen niet kunnen worden gedetermineerd, kunnen worden opgezocht met een tabel, waarin alle karakteristieke kenmerken overzichtelijk zijn gerangschikt en duidelijk zijn beschreven. De beginneling wordt in de eerste hoofdstukken vertrouwd gemaakt met de bijzonderheden van de diverse grassen en grasachtige planten.
Een afzonderlijk hoofdstuk verschaft informatie over het gebruik van grasachtige planten, in het bijzonder van de granen. Daarmee is deze natuurgids niet alleen van nut voor natuurliefhebbers, maar ook botanici, landbouwers en tuinlieden kunnen er waardevolle gegevens in vinden.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Aichele , Dietmar . & Hein-Werner Schwegler . [ isbn 9789003976154 ] 2622 - Thieme's Grassengids . ( Grassen , Russen , Biezen , Zeggen . ) Bij grassen zal men vergeefs zoeken naar fel gekleurde bloemen, die een nadere kennismaking aantrekkelijk maken. Daardoor gaat men er vaak achteloos aan voorbij. - Aichele , Dietmar . & Hein-Werner Schwegler . [ isbn 9789003976154 ] 2622 - Thieme's Grassengids . ( Grassen , Russen , Biezen , Zeggen . ) Bij grassen zal men vergeefs zoeken naar fel gekleurde bloemen, die een nadere kennismaking aantrekkelijk maken. Daardoor gaat men er vaak achteloos aan voorbij. - Aichele , Dietmar . & Hein-Werner Schwegler . [ isbn 9789003976154 ] 2622 - Thieme's Grassengids . ( Grassen , Russen , Biezen , Zeggen . ) Bij grassen zal men vergeefs zoeken naar fel gekleurde bloemen, die een nadere kennismaking aantrekkelijk maken. Daardoor gaat men er vaak achteloos aan voorbij. -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Bocurio
  Kamer van Koophandel nummer: 34138285
  NL001177745B36
  http://www.bocurio.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.