Kiera Fogg - Kristalgrids

Schrijver:
Titel: Kristalgrids
ISBN: 9789463591867
Taal: Nederlands
Uitgever: Librero
Bijzonderheden: 2019, Nederlandstalige editie, in zeer goede staat
Prijs: € 55,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Bedenk hoe effectief een compleet kristalgrid dus kan zijn. De totale kracht
wordt nog versterkt als de heilige geometrie (de taal van het universum) wordt gecombineerd met kristalvibraties. Een grid bevat verschillende kristallen in een geometrische schikking met in gedachten een specifieke intentie of uitkomst.
Kiera Fogg heeft dertig kristalgrids voor je samengesteld en vastgelegd in prachtige foto’s. De heilige geometrie van elk grid wordt duidelijk getoond en uitgelegd – zo kun je thuis zelf gemakkelijk het patroon namaken. Of gebruik gewoon de foto in het boek om op te mediteren. Ervaar de helende kracht en bescherming van de kristallen.
Verder lezen

Terre Boeken uit Den Bosch

zakelijk

Logo Terre Boeken

Welkom op de website van de tweedehands boekwinkel van Terre des Hommes in Den Bosch. Je vindt hier de allermooiste tweedehands boeken voor leuke prijsjes. Elk boek dat je koopt draagt bij aan het werk van kinderrechtenorganisatie Terre des Hommes. Bovendien is tweedehands duurzaam en goed voor je portemonnee. Dagelijks wordt de webshop aangevuld en wordt de keus groter. Op zoek naar nog meer boeken? Kom dan naar onze winkel, Vughterstraat 120 in Den Bosch. Van harte welkom!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kiera Fogg - Kristalgrids Kiera Fogg - Kristalgrids Kiera Fogg - Kristalgrids