Dr. Pierre Schuck, Anne Dolivet, Romain Jeantet - Analytical Me

Schrijver:
Titel: Analytical Methods for Food and Dairy Powders
ISBN: 9780470655986
Taal: Engels
Uitgever: John Wiley & Sons Inc
Bijzonderheden: 248pp, hardcover, prima conditie, 1ste 2 pagina's is oortje kapot
Prijs: € 59,50
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Food and dairy powders are created by dehydrating perishable produce, such as milk, eggs, fruit and meat, in order to extend their shelf life and stabilise them for storage or transport. These powders are in high demand for use as ingredients and as food products in their own right, and are of great economic importance to the food and dairy industry worldwide. Today, the ability to control food and dairy powder quality is a source of key competitive advantage. By varying the dehydration process design, and by controlling the technological and thermodynamic parameters during dehydration, it is possible for manufacturers to engineer the biochemical, microbiological and physical characteristics of the food powder to meet their specific product requirements. This book provides an overview of the existing, adapted or new techniques used to analyse safety and quality in modern food and dairy powders. Based on original research by the authors, the book uses 25 commercial dairy and non-dairy powders to illustrate a range of biochemical and physical methods used to evaluate and characterise powdered food products. Written from a practical perspective, each chapter focuses on a particular analytical technique, outlining the purpose, definition and principle of that method. The authors guide the reader through all of the instruments needed, the safety measures required, and the correct procedures to follow to ensure successful analysis. Instructions on accurate measurement and expression of results are included, and each chapter is richly illustrated with original data and worked examples. Analytical Methods for Food and Dairy Powders is a unique step-by-step handbook, which will be required reading for anyone involved in the development and manufacture of powdered food products. Food and dairy scientists based in industry will find it essential for new product development and improved quality control, while researchers in the laboratory will especially value the new techniques it comprises.
Verder lezen

Kringloop Kampen uit Kampen

zakelijk

Logo Kringloop Kampen

NB. Wanneer u niet binnen 3 dagen een reactie van ons heeft, kan het zijn dat onze mail in uw spambox is terechtgekomen! Kijkt u daar dan even.De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Die proberen we natuurlijk zo laag mogelijk te houden. De volgende verzendkosten gelden uitsluiten voor verzending binnen Nederland.: Een brievenbuspakje •Maximum formaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm kost 4,15. Een zwaarder of groter pakje versturen wij in principe met TNT post en de kosten van verzending daarvoor is 6,95. Boeken boven de 50 euro versturen wij aangetekend. Zelf ophalen kan natuurlijk ook. Mail of bel dan wel even van te voren, dan kunnen wij de bestelling klaar leggen.Verzenden naar het buitenland kan natuurlijk ook tegen de gelden tarieven.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dr. Pierre Schuck, Anne Dolivet, Romain Jeantet - Analytical Methods for Food and Dairy Powders Dr. Pierre Schuck, Anne Dolivet, Romain Jeantet - Analytical Methods for Food and Dairy Powders

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Kringloop Kampen

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Kringloop Kampen
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Kringloop Kampen
    Kamer van Koophandel nummer: 05038730
    NL008801551B01
    http://www.kringloopkampen.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kringloop Kampen een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kringloop Kampen vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Kringloop Kampen kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.