Abkader Chrifi - De Regisseur

Schrijver:
Titel: De Regisseur
ISBN: 9789490385163
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij PAMAC
Bijzonderheden: Nederlands | Paperback | 9789490385163 | 2010 | 208 pagina's | 2dehands - In Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 6,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De Regisseur - Abkader Chrifi.

Voor vele mensen is het moeilijk om de regie over hun eigen leven te voeren. Dat komt voor een deel door het normen- en waardenpatroon dat wij hebben opgebouwd en dat ons wereldbeeld is gaan bepalen. Al onze activiteiten worden tegen deze, soms beperkende, patronen afgezet.

De huidige economische en sociaal-maatschappelijke crisis helpt ook al niet mee. Dagelijks worden we geconfronteerd met een hoop misère: onze banen staan op de tocht, de samenleving verhardt, sociale voorzieningen worden afgebouwd en er moet voor miljarden worden bezuinigd. Gevolgen: angst, depressie, onzekerheid, sociale en economische onrust.

De Regisseur reikt je een succesformule aan waarmee je de weg naar persoonlijk geluk en succes zult vinden. Abkader Chrifi beschrijft op een inspirerende en innemende manier hoe alle mensen in staat zijn de regie over hun leven te voeren en te worden wie ze willen zijn door een proces van zelfbewustzijn, positief denken, vertrouwen, passie en vastberadenheid.
Het is aan jou om die kans te grijpen. Niet afwachtend en passief, maar actief, met het roer stevig in eigen handen en het vizier gericht op de toekomst die je zelf wenst te scheppen. Dat is regisseren pur sang.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Abkader Chrifi - De Regisseur