Jiddu Krishnamurti - Het Licht in Jezelf

Schrijver:
Titel: Het Licht in Jezelf
ISBN: 9789038909974
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Elmar
Bijzonderheden: 2dehands - In Goede Staat - tekst weggelakt op voorblad / Paperback / 2000 / 142 pagina's / Nederlands / 9789038909974
Prijs: € 33,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het Licht in Jezelf - Jiddu Krishnamurti.

De hoofdstukken in dit boek zijn afkomstig uit nog niet eerder gebundelde toespraken van Krishnamurti. Zowel in discussies in kleine groepen als in zijn voordrachten voor een groot publiek stelt hij het thema 'meditatie' aan de orde, waarbij hij zich verzet tegen het volgen van een methode of een systeem dat door anderen is opgelegd. Steeds weer komt hij terug op de noodzaak 'naar binnen' te gaan, onszelf werkelijk, op een fundamenteel niveau, te leren kennen. Pas dan zijn we in staat de conflicten in de wereld en de conflicten in onszelf, echt te begrijpen. Wij zijn de wereld en het is onze individuele chaos die de wanorde in de samenleving creëert. Stap voor stap laat Krishnamurti zien hoe we onze onrust weg kunnen nemen. Zo wijst hij de weg naar werkelijke vrijheid, wijsheid en goedheid in de mens - in ons.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jiddu Krishnamurti - Het Licht in Jezelf