Kirsten Kuhnert - Geschenk van de Dolfijnen

Schrijver:
Titel: Geschenk van de Dolfijnen
ISBN: 9789043903134
Taal: Nederlands
Uitgever: Tirion Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: 2dehands - In Zeer Goede Staat - tekst voorblad weggelakt | Hardcover | 2002 | 208 pagina's | Nederlands | 9789043903134
Prijs: € 5,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Geschenk van de Dolfijnen - Kirsten Kuhnert.

Op de doopdag van haar dochter verandert het leven van Kirsten Kuhnert op dramatische wijze: haar zoontje Timmy verdrinkt in een zwembad. Een arts weet het jongentje nog te reanimeren, maar hij is blijvend gehandicapt. In hun zoektocht van dokter naar dokter belanden Kirsten en Timmy uiteindelijk in Florida voor het volgen van een dolfijnentherapie. Het resultaat is verbluffend: Timmy gaat zienderogen voporuit. Gestimuleerd door deze ervaring richt Kirsten daarna een Stichting Dolphin Aid op, om daarmee ook andere kinderen van deze heilzame therapie te laten genieten.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kirsten Kuhnert - Geschenk van de Dolfijnen