R.H. Persaud - Licht op gnosis

Schrijver:
Titel: Licht op gnosis
ISBN: 9789021537535
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: Als nieuw - Als nieuw winkelfris
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Gnosis zoekt naar het antwoord op de vraag naar zin en doel van het leven van de mens. Gnosis is 'kennis van het hart', niet rationele kennis die wezenlijke antwoorden bevat en vaak slechts aan 'íngewijden' doorgegeven wordt.

Voorbeelden van gnostische groeperingen en systemen zijn Rozenkruisers, Vrijmetselaars, Essenen, de joodse Kabbala, de Indische Vedanta. Robert H. Swami Persaud brengt de vele vormen van Gnosis in Europa en Azië in kaart, in beknopte, levendige en heldere beschrijvingen. Hét boek om met deze levensbeschouwing kennis te maken.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.