Gootjes, Nicky, Gaus, Sacha - Begrijp ik mijn hond ? / handboek

Schrijver:
Titel: Begrijp ik mijn hond ? / handboek voor een betere communicatie met uw huisdier
ISBN: 9789059561199
Taal: Nederlands
Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: 2005, 64pp, paperback inclusief dvd in goede staat
Prijs: € 17,90
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
Iedere hondeneigenaar roept wel eens: 'ik wou dat mijn hond kon praten!' Honden spreken weliswaar geen Nederlands, maar ze praten wel degelijk. Met hun lichaamshouding laten ze aan hun omgeving zien wat zij "zeggen". In Wat zegt mijn hond? wordt aan de hand van duidelijke foto's de lichaamstaal van de hond verklaard. Waarom snuffelen honden toch altijd onder de staart van de ander? Wat bedoelt de hond als hij je zo triest aankijkt? Is een hond die zijn staart hoog draagt nu wel of niet dominant? Verschillende onderwerpen worden belicht, zoals gedrag tussen honden onderling, gedrag ten opzichte van mensen, voortplanting, spel en territoriumgedrag. Sacha Gaus en Nicky Gootjes zijn beiden ervaren gedragstherapeuten. Zij hebben jarenlange ervaring in het observeren en interpreteren van het gedrag van honden. Ook zijn zij docent van verschillende cursussen op het gebied van hondengedrag. Sacha Gaus is hoofdredacteur van het tijschrift Hondenmanieren. Deze combinatie van kennis staat borg voor een duidelijk, leerzaam, maar vooral ook fraai boek met prachtige, typerende gedragsfoto's. Extra uniek is dat in het boek een gratis DVD wordt ingelegd, met daarop korte filmpjes van hondengedrag. Uiteraard ook voorzien van het deskundige commentaar van Sacha Gaus en Nicky Gootjes.
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gootjes, Nicky, Gaus, Sacha - Begrijp ik mijn hond ? / handboek voor een betere communicatie met uw huisdier

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  NL139540805B02
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.