Mouton , Bas . [ isbn 9789024403752 ] 2822 - Magie in al je Com

Schrijver:
Titel: Magie in al je Communicatie . ( Vergeet alle presentatietechnieken, taaltrucjes, communicatie- en mediatrainingen die gericht zijn op uiterlijkheden en het vermijden van risico's. De magie in communicatie - het gevoel dat een verhaal klopt, -
ISBN: 9789024403752
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Boom / Nelissen . ( Alleen staat er wel een naam in het schutblad geschreven maar is voor de rest als nieuw . )
Bijzonderheden: Gebonden met harde kaft in bijna als nieuwe staat - 2822 - 1e dr 2015 - 200 p - 350 gr - 15x23 cm
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- inspireert en tot actie aanzet - zit niet in houding, intonatie of woordkeuze. Het gaat erom jezelf te laten zien, écht iets te vertellen en anderen daarin mee te durven nemen.

Een briljante speech uit 2004 maakte Barack Obama vier jaar later president van de Verenigde Staten. Door één TED talk werd Brené Brown een wereldwijde thought leader. Steve Jobs verkocht door zijn presentaties miljoenen producten. Stephen Hawking groeide door zijn verhalen uit tot een fenomeen.

Een goed verhaal kan het leven van de spreker en de wereld van het publiek veranderen. Dat is wat Bas Mouton magische communicatie noemt.

Ook jouw verhaal kan het verschil maken. Hoe kun je magie in ál je communicatie brengen? Het antwoord op die vraag is nog nooit zo eenvoudig beantwoord als in dit boek: IK zeg IETS tegen JOU. Of het nu gaat om een impactvolle presentatie, een inspirerende speech of een briljante sollicitatiebrief, met de krachtige en eenvoudige methode in dit boek kun je je publiek écht raken, op geheel eigen wijze.

Bas Mouton heeft van jongs af aan een fascinatie voor verhalen die het verschil maken. Dat gaat zo ver dat hij op zijn tiende al speeches van Churchill uit zijn hoofd leerde. Mouton is afgestudeerd in rechten, economie en politicologie. Hij is oprichter van Speech Republic en traint politici, high potentials, CEO's en topmanagers.

www.magieinaljecommunicatie.nl


Een goede presentatie kan iemand onvergetelijk maken. Denk aan Brené Brown, Barack Obama en Stephen Hawking. Wat is het geheim van een goed verhaal? Volgens dit boek zijn het niet de geijkte taaltrucjes of presentatietechnieken die ertoe doen. Het gaat om drie dingen: jezelf durven laten zien (IK), écht iets te vertellen hebben (IETS) en de ander daarin meenemen (JIJ). Alleen dan kunnen magische momenten in zakelijke én persoonlijke communicatie ontstaan. De auteur laat dit zien aan de hand van een analyse van de best bekeken TEDtalks. In negen lessen leert de lezer die magie op te roepen. Door actie te vragen, beloftes te doen, bewijs te laten zien, conflict niet uit de weg te gaan en de toekomst te laten zien. Maar vooral ook door persoonlijk te zijn, passie te laten zien en echt contact te maken. Een afwijkend en overtuigend verhaal (tegenover de talloze andere boeken over dit onderwerp), toepasbaar gemaakt met oefeningen en praktische voorbeelden. De auteur traint politici en ceo's om beter te spreken. Met bijbehorende website (met toegangscode) met toegankelijke magietool.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mouton , Bas . [ isbn 9789024403752 ] 2822 - Magie in al je Communicatie . ( Vergeet alle presentatietechnieken, taaltrucjes, communicatie- en mediatrainingen die gericht zijn op uiterlijkheden en het vermijden van risico's. De magie in communicatie - het gevoel dat een verhaal klopt,  - Mouton , Bas . [ isbn 9789024403752 ] 2822 - Magie in al je Communicatie . ( Vergeet alle presentatietechnieken, taaltrucjes, communicatie- en mediatrainingen die gericht zijn op uiterlijkheden en het vermijden van risico's. De magie in communicatie - het gevoel dat een verhaal klopt,  -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.