I. Broeke-Bruins - Bloeiende Akkers

Schrijver:
Titel: Bloeiende Akkers
ISBN: 9789059770324
Uitgever: Voorkeurboek
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 4,30
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In Wimpers van de dageraad ontmoet Irene Nijland kunstenaar Edu Joosse en raakt tot 0ver haar oren verliefd op hem. Toch is het net of bij elke ontmoeting Irene een ándere Edu ontmoet. Is dit de man waar zij mee verder wil? En Tjerk Feenstra dan, de sympathieke zeeman, die vol ongeduld op een teken van haar wacht.

In Lente in de herfst maken we kennis met de bewoners van 'De wilde wingerd', zoals het huis van de notaris-weduwe Ammarens Lafleur en haar vijf kinderen heet. Het is er altijd gezellig druk, mede door de vele vrienden en kennissen. Een boek over kleine vreugden en intense blijdschap, teleurstellingen en diep verdriet. Maar uiteindelijk overwint de liefde en krijgt de liefde in het leven van Ammarens een nieuwe kans.

Daniëlle Verlaan en Hans Reinoldi zijn in Vertrap het koren niet een prachtig stel. Hij een geslaagd zakenman, zij een mooie, jonge vrouw. Maar als blijkt dat Daniëlles moeder zorg en aandacht nodig heeft, krijgt de toekomst een heel ander perspectief en moeten plannen worden bijgesteld. Hans blijkt daarmee niet te kunnen omgaan en verbreekt de relatie. Daniëlle is ontroostbaar, wat opgemerkt wordt door de jonge dokter Frank Duveen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

I. Broeke-Bruins - Bloeiende Akkers