Paul Ferrini - Liefhebben zonder voorwaarden

Schrijver:
Titel: Liefhebben zonder voorwaarden
ISBN: 9789020281422
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij AnkhHermes
Bijzonderheden: 2de hands - In Zo Goed Als Nieuwstaat / Paperback / 4de druk / 2001 / 148 pagina's / Nederlands / 9789020281422
Prijs: € 11,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Liefhebben zonder voorwaarden - Paul Ferrini.

Paul Ferrini maakt haarfijn duidelijk wat onvoorwaardelijke liefde is. Hij laat zien dat wij onze medemens onvoorwaardelijk kunnen liefhebben zodra we geleerd hebben die onvoorwaardelijke liefde aan onszelf te geven. Dat wil volgens hem overigens niet zeggen dat we alles aan onszelf 'lief en mooi' moeten vinden. Integendeel, Ferrini moedigt de lezer aan de zgn 'lagere emoties' te onderkennen en te accepteren in plaats van angstvallig weg te stoppen, omdat juist onze eigen 'donkere zijde' de onvoorwaardelijke liefde in de weg staat. Hij bepleit een vorm van spiritualiteit die geworteld is in het gewone leven. Elke bladzijde van het boek ademt liefde en zachtmoedigheid, maar ook een logica en scherpzinnigheid die de lezer werkelijk met zichzelf confronteert.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Paul Ferrini - Liefhebben zonder voorwaarden