Percy Ross - De kunst van het vragen

Schrijver:
Titel: De kunst van het vragen
ISBN: 9789075507126
Taal: Nederlands
Uitgever: Better Future
Bijzonderheden: 2de Hands - In Goede Staat - lichte gebruikerssporen / Paperback / 1996 / 262 pagina's / Nederlands / 9789075507126
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De kunst van het vragen - Percy Ross.

Percy Ross had twee dromen: de eerste was miljonair worden en de tweede - als de eerste gerealiseerd was - mensen helpen in de meest algemene zin. Beide dromen werden gerealiseerd: Percy werd multi-miljonair door hard te werken, door te zetten, gepassioneerd de dingen te doen die gedaan moeten worden om succesvol te worden, maar bovenal door te weten hoe te vragen. Hij ontdekte dat de meeste mensen veelal niet durven te vragen, of niet weten hoe ze iets moeten vragen.

Dit boek leert u dat welvaart, geluk, een goede relatie met een partner en vele andere materiële en immateriële dingen binnen een ieders bereik liggen, vermits u de kunst van het vragen verstaat.
Als u vraagt, maar vooral vraagt op de juiste manier en met de juiste woordkeus, kunt u alles verrijken of hebben in 't leven op een integere manier, zonder anderen te manipuleren.
Tien basisregels liggen ten grondslag aan de kunst van het vragen en Percy Ross illustreert deze met persoonlijke anekdotes, adviezen en zijn ervaring, welke uw leven kunnen ombuigen in de richting die u wilt.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Percy Ross - De kunst van het vragen