Willem van de Sanden - Depressie Overwinnen

Schrijver:
Titel: Depressie Overwinnen
ISBN: 9789026514272
Taal: Nederlands
Uitgever: Harcourt
Bijzonderheden: 2de Hands – In goede staat - lichte gebruikerssporen / Paperback / 4de druk / 2004 / 214 pagina’s / Nederlands / 9789026514272
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Depressie Overwinnen - Willem van de Sanden.


Eén op de drie volwassenen maakt minstens eenmaal een (milde) depressie door. Depressieve en overspannen mensen zitten vaak gevangen in een negatieve spiraal. Alles lijkt hopeloos en zwaar, ze verwaarlozen zichhzelf en raken steeds verder in de put. Dit boek biedt iedereen een methode om zelf het herstel uit een milde depressie te bevorderen. Inzichten in de oorzaken van de depressie en de factoren die herstel bevorderen of juist belemmeren, blijkt een depressie en daarmee ook de behandeling te kunnen bekorten. De zelf-activeringsmethode in dit boek stimuleert de iegen kracht en vermindert de kwetsbaarheid, onder andere door aandacht te vragen voor interne en externe stressbronnen. Ook geeft de auteur suggesties met betrekking tot slaapproblemen, ontspanning en voeding. De methode zelf krijgt vorm in tien modules met opdrachten.
Dit boek kan zelfstandig als zelfhulpboek worden gebruikt of in combinatie met hulp door een huisarts of een andere hulpverlener. In 1997 is het boek geheel herzien en in 2003 is de derde druk verschenen; uit ervaringen met de eerste druk bleek reeds dat de zelf-activeringsmethode inderdaad helpt de depressie te overwinnen.
De auteur werkt al twintig jaar als psycholoog/psychotherapeut en informeert onder meer huisartsen over de behandeling van depressie en vergelijkbare klachten.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Willem van de Sanden - Depressie Overwinnen