Gert Hofsink en Natalie Overkamp - De boer op in Ermelo

Schrijver:
Titel: De boer op in Ermelo
ISBN: 9789081695206
Taal: Nederlands
Uitgever: Museum Het Pakhuis en Oudheidkundige Vereniging 'Ermeloo', 2012
Bijzonderheden: Hardcover, gebonden, 202 pagina's, veel kleurrijke illustraties, conditie: als nieuw
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Boerderijen en hun bewoners hebben eeuwen lang het beeld van Ermelo bepaald. Toch is er de afgelopen decennia veel veranderd. Historische boerderijen zijn verdwenen, boeren hebben hun bedrijf beëindigd en hooiland heeft plaats moeten maken voor nieuwbouw. Door de mechanisatie heeft de agrarische sector een ander gezicht gekregen. Daar waar vroeger het boerenbedrijf vooral zelfvoorzienend was, moesten boeren de afgelopen tijd uitbreiden om te kunnen blijven bestaan. Sommige boerderijen liggen zichtbaar aan de doorgaande weg, anderen verscholen. Een aantal is beschreven in dit boek vergezeld van familieverhalen en geïllustreerd met heel veel fotomateriaal. Met ‘De boer op in Ermelo’ willen de schrijvers het agrarische verleden en heden tastbaar maken. Door middel van interviews zijn gebruiken en anekdotes van vroeger, maar ook het doorzettingsvermogen van de huidige agrarische ondernemers vastgelegd.

Afmetingen: 24x17x1,5 cm
Gewicht: 400 gr.
Verder lezen

De HobbyBoekenkast uit Ermelo

particulier

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gert Hofsink en Natalie Overkamp - De boer  op in Ermelo

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De HobbyBoekenkast

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De HobbyBoekenkast
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De HobbyBoekenkast een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De HobbyBoekenkast vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De HobbyBoekenkast kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.