Hans Komen, Helena Bloem - Ziel en Geest

Schrijver:
Titel: Ziel en Geest
ISBN: 9789077983195
Taal: Nederlands
Uitgever: Quist
Bijzonderheden: 2e Hands - In Zo Goed Als Nieuwstaat / Hardcover / druk 1 / 2008 / 478 Pagina's / Nederlands / 9789077983195
Prijs: € 11,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ziel en Geest - Helena Bloemen.

In onze samenleving bestaat over de begrippen 'ziel' en 'geest' veel onduidelijkheid. Helena Bloem en Hans Komen onderzoeken deze begrippen om te achterhalen wie wij in werkelijkheid zijn. Met de hulp van de geleidegids van Helena bieden zij een nieuw inzicht in de menselijke essentie - de zonnevonk - in relatie tot de menselijke geest. Diepgaand worden de drijfveren besproken die ieder mens op zijn eigen zonneweg voortstuwen. Verder komt het samenspel tussen de verschillende energetische krachten aan de orde, zowel materiële als immateriële.

Het kernpunt van ons menselijk leven wordt gevormd door het voelen. Vragen zoals 'Wat is voelen en wanneer is een gevoel gevoeld?' blijken de essentie te raken van wat wij leven noemen. Het gaat daarbij om het leren voelen van het diepste ZIJN.

Dit studieboek is een wegwijzer tot bewustwording, zonder enige vorm van dogma. Helios, de geleidegids van Helena brengt dit als volgt onder woorden:

'Inzichten in Dat wat IS, is essentieel voor de ervaring en de groei van de mens. Een vraag leidt tot bewustwording en het antwoord tot inzicht.'

Ziel en geest is deel 1 in de serie 'De weg van de zonnevonk'.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hans Komen, Helena Bloem - Ziel en Geest