Margreet de Vries - Gezonde godsdienstigheid en heilzaam geloof

Schrijver:
Titel: Gezonde godsdienstigheid en heilzaam geloof
ISBN: 9789059721081
Taal: Nederlands
Uitgever: Eburon
Bijzonderheden: 2de Hands - als nieuw / Paperback / druk 1 / 2006 / 368 Pagina's / Nederlands / 9789059721081
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Gezonde godsdienstigheid en heilzaam geloof - Margreet de Vries.

In deze studie worden gezonde godsdienstigheid en heilzaam geloof benaderd vanuit een historisch wetenschappelijk perspectief en een eigentijds veldonderzoek. Aan de hand van de conclusies wordt een visie op intermenselijke hulp en praktische relevantie ontvouwd.
Margreet de Vries-Schot (1963) is psychiater en theoloog. Zij werkt als kinder- en jeugdpsychiater en gaat regelmatig voor in kerkdiensten van de PKN. Ze houdt voordrachten op congressen en symposia op het gebied van psychiatrie en religie en daarnaast organiseert ze cursussen en studiedagen.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Margreet de Vries - Gezonde godsdienstigheid en heilzaam geloof