Marc van Velzen - Jongleren

Schrijver:
Titel: Jongleren
ISBN: 9789001775483
Taal: Nederlands
Uitgever: Noordhoff N.v. P te Groningen en Houten uit jonge Lijsters 2009
Bijzonderheden: Paperback 21x11 formaat 184 pagina's slappe kaft Vroege Lijsters 2009
Prijs: € 9,75
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
In een circus ziet Duco een jongleur aan hetwerk. Enthousiast gaat hij zelf aan de gang met ballen en kegels. Opeens is hij continu in de weer, zo zelfs dat hij zijn geliefde snacks vergeet. Duco is pas twaalf, maar zijn gewicht bewoog zich angstig snel naar de honderd kilo, en nu lijkt het warempel te gaan dalen! Duco’s vader is een nog altijd doorgetrainde ex-american football-speler, die soms absurd hoge eisen stelt aan zijn zoon, zowel wat fysieke prestaties als wat schoolprestaties betreft.Zelf heeft de man het niet veel verder geschoptdan tot brave kantoorklerk, wat hem duidelijkniet lekker zit. Als Duco wegens gebleken uitzonderlijke talenten een gesubsidieerde plaats op de Circusschool wordt aangeboden,spreekt zijn vader dan ook een onverbiddelijk veto uit.Maar Duco staat inmiddels steviger in zijn schoenen. In een meesterlijke, zeer verrassende scène wordt verteld hoe Duco zijn vader weet om te turnen, en hem misschien ook weleen beetje leert begrijpen.
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marc van Velzen - Jongleren Marc van Velzen - Jongleren Marc van Velzen - Jongleren Marc van Velzen - Jongleren

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.