Lippe-Biesterfeld, Irene van & Tijn, Jessica van - Aarde ik hou

Schrijver:
Titel: Aarde ik hou van jou. Nadenken over onze relatie met de natuur en over onze gezamenlijke toekomst. 12 gesprekken.
ISBN: 9789032509279
Taal: Nederlands
Uitgever: De Kern, Baarn
Bijzonderheden: 2003. 2e druk. Paperback, 303pp
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Hoe staat het met onze relatie tot de natuur, en hoe vatten wij onze rol en verantwoordelijkheid ten opzichte van haar op? Samen met groepen mensen, afkomstig uit heel verschillende culturen en vakgebieden, gaat zij in op vragen rondom het thema: hou je van de aarde?
Uit de weergave van de twaalf gesprekken, afgerond met een gesprek van Jessica van Tijn met Irene van Lippe-Biesterveld zelf, wordt duidelijk dat ieder mens invloed heeft op de toekomst van het geheel aan leven op aarde. De rode draad die door dit boek loopt, is een zoektocht naar verbindingen tussen het westerse, gesegmenteerde denken en de mens die nog verbonden is met de natuur. Een intrigerende confrontatie tussen deze twee werelden.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  De Boekenzolder
  Kamer van Koophandel nummer: 01139857

  http://deboekenzolder.boekwinkeltjes.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.