Knausgård, Karl Ove - De morgenster

Schrijver:
Titel: De morgenster
ISBN: 9789044536423
Taal: Nederlands
Uitgever: De Geus
Bijzonderheden: 2021, 666pp, paperback, goede staat
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 7,70 (binnen Nederland)
Meer info:
Ik ben een groot Karl Ove fan en heb bijna al zijn boeken gelezen. Toch moest ik aan dit boek even wennen moet ik eerlijk toegeven. Waar zijn eerdere boeken en verhalen vooral over het feitelijke gaan, gaat dit verhaal meer richting het onwaarschijnlijke en ongebruikelijke. Er verschijnt op een avond een ongewoon grote ster aan de hemel, waarna er zich steeds meer ongebruikelijke verschijnselen voordoen. Dat vind ik zelf wat lastiger doorheen te komen. Ik ben wel heel benieuwd naar een evt. volgend deel waarin alles misschien wat meer op z'n plek gaat vallen. Omdat ik momenteel in between jobs ben en alle tijd heb om mijn boekenkast op te ruimen, heb ik besloten dit boek te verkopen. Ik hoop dat ik jou met deze Karl Ove veel leesplezier kan brengen.

Mocht je in (omgeving) Utrecht wonen, dan wil ik je het boek misschien wel komen brengen!
Verder lezen

Lise's boekwinkeltje

particulier

Lise's boekwinkeltje uit Utrecht

Logo Lise's boekwinkeltje

Welkom bij mijn boekwinkeltje! Op dit moment ben ik in between jobs en doe ik allerlei dingen die ik al een tijd wilde doen maar waarvoor ik de tijd niet vrij maakte. Zoals mijn boekenkast opruimen en een 'boekwinkeltje' starten. Ik geef een aantal van mijn boeken graag aan je door. Ik pak het boek zorgvuldig voor je in, maak er een mooi pakketje van en breng het het liefst met de fiets naar je brievenbus (in omgeving Utrecht) maar geef het net zo lief af bij het postkantoor, of we kunnen een afspraak maken om het boek op te halen.

P.S. Mijn vriend is voormalig chefkok en ruimt zijn kookboeken op, daarom heb ik ook allerlei titels van goede kookboeken aan mijn boekwinkeltje toegevoegd.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Knausgård, Karl Ove - De morgenster

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lise's boekwinkeltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lise's boekwinkeltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lise's boekwinkeltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lise's boekwinkeltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lise's boekwinkeltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.