N. Somerville - Chinese succestekens

Schrijver:
Titel: Chinese succestekens
ISBN: 9789055019427
Uitgever: Bzztoh
Bijzonderheden: Goed - Lichte leessporen gaaf exemplaar
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Haal je het beste uit je sterke eigenschappen? Lees dit fascinerende nieuwe boek om het zeker te weten!
Neil Somerville legt uit hoe je als aap, konijn, draak of welk Chinees teken dan ook het beste uit jezelf kunt halen en meer voldoening en succes kunt verkrijgen.
Wat voor soort baan levert je de grootste voordelen op? Ben je in staat je financiele vooruitzichten te verbeteren? Met welke andere tekens kun je het beste opschieten?
Op al dit soort vragen weet Chinese succestekens het antwoord, en het boek heeft daarnaast voor elk teken van de cierenriem succesvolle tips en inspirerende adviezen.
Neil Somerville, een van de voornaamste schrijvers van Chinese horoscopen in het Westen, is de auteur van de jaarlijkse internationale bestseller Uw Chinese Horoscoop voor...
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.