De Legende

Schrijver:
Titel: De Legende
ISBN: 9789081398909
Uitgever:
Bijzonderheden: Goed - Lichte leessporen
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Alex Mero is geboren in België in 1969 en groeide op in Brussel. Al vroeg werd duidelijk dat hij een gepassioneerde wereldreiziger zou worden. En, een groot waarnemer van de wereldwijde culturele diversiteit. Hij raakte in de loop der jaren steeds meer en meer gefascineerd door alle levenswijzen en levenspercepties waarmee hij kennis maakte. Vandaag deelt deze schrijver zijn ervaringen via de inspirerende literaire stijl: Filofictie.

Filofictie ontstaat vanuit de erkenning van de talrijke culturen en levensbeschouwingen van de wereld waarin we leven. Deze literaire stroming baseert zich op dialogen die ons helpen om te gaan met andere denkwijzen. Filofictie moedigt ons aan om aandacht te hebben voor de grenzen die ons definiëren en om via deze grenzen te communiceren.
"Legende van een Nomade" is een inspirerende zoektocht naar de ware bezieling van het leven. Het is een fascinerend reisverhaal waarmee, vanuit verscheidene culturele visies en bestaande filosofieën, het begrip van de levensbestemming wordt toegelicht. Dit boek beschrijft op bijzondere wijze het fenomeen dat tot stand komt wanneer kennis en intuïtie samenvloeien, waardoor er een mysterieuze energie verschijnt. Een kracht die ons zowel inzicht als vertrouwen geeft in de dag van morgen. Deze avonturenroman toont ons aan hoe deze kracht ons bewustmaakt van de diepere betekenis van elke gebeurtenis en hoe hij ons kan aansporen het onbekende te verkennen. Wie door de essentie van dit boek wordt aangegrepen, zal de boodschap op zijn eigen leven reflecteren en bewuster worden gemaakt van zijn unieke plaats binnen het grote geheel. "Legende van een Nomade" is een zeer bijzonder boek dat het vermogen heeft om lezers te inspireren en levensbestemmingen daadwerkelijk te beïnvloeden.





--- Nathan wordt op jeugdige leeftijd op wonderbaarlijke wijze gered bij een schipbreuk in Zuidoost-Azië. Mauro, de vader van één van de slachtoffers van de ramp, brengt Nathan naar Europa en ontfermt zich over hem. Al snel onderscheidt deze bijzondere jongeman zich door zijn uitgesproken intuïtief vermogen en door zijn drang om kennis te vergaren. Als jong volwassene besluit hij een grote reis aan te vangen, op zoek naar wat zijn leven waardevoller zou kunnen maken. Geïnspireerd door zijn innerlijke stem en zijn bijzondere relatie met het water ontvangt Nathan belangrijke inzichten van mensen die zijn pad kruisen. Naarmate hij ouder wordt, wordt Nathan zich bewust van de steeds grotere invloed van zijn daden op zijn omgeving. Zo zal hij zijn unieke rol op aarde ontdekken, een levensdoel dat verder reikt dan zijn verbeelding! ---
Alex Mero biedt zijn publicaties aan in verschillende talen om zo zijn literatuur voor elk van ons toegankelijk te maken. Hij werkt ook actief mee aan educatieve programma's in ontwikkelingslanden en aan verschillende projecten die de interculturele dialoog bevorderen.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.