prof. dr. Dolph Kohnstamm en dr. Elly Cassee (red.) - Het cultu

Schrijver:
Titel: Het cultureel woordenboek Encyclopedie van de algemene ontwikkeling - Met meer dan 300 illustraties.Een even speelse als informatieve encyclopedie van wat tot onze cultuur behoort en wat iedere algemeen ontwikkelde Nederlander zou moeten weten.
ISBN: 9789041406286
Taal: Nederlands
Uitgever: Anthos, pb 659 pag. Rug goed.
Bijzonderheden: 2002, 10e herziene en uitgebreide druk (1992)
Prijs: € 1,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Met meer dan 300 illustraties.Een even speelse als informatieve encyclopedie van wat tot onze cultuur behoort en wat iedere algemeen ontwikkelde Nederlander zou moeten weten. Gerangschikt naar een groot aantal kennisgebieden geeft het in korte, heldere omschrijvingen die begrippen, namen, feiten, gebeurtenissen en gezegden weer die tot onze culturele bagage zouden moeten behoren. Het is daarmee niet alleen een handzaam naslagwerk, maar ook een leesbaar compendium van de Nederlandse cultuur in brede zin. Het Cultureel Woordenboek kwam tot stand onder auspicien van de Sociaal -Wetenschappelijke Raad (SWR) van de Koninklijke Academie van Wetenschappen
Verder lezen

Ponsava Books uit Leidschendam

particulier

Logo Ponsava Books

Deelnemer sinds het begin van Boekwinkeltjes in 2002 - mr drs Hans P. van Weeren, Karekietlaan 6, 2261 CK Leidschendam. Bank NL34INGB0000150049. Bij vragen het aparte vragenformulier gebruiken, niet het bestelformulier - die vragen worden vaak niet gelezen. Bij vragen op het bestelformulier geldt het als bestelling. Toezending geschiedt zo mogelijk direct na ontvangst van de bestelling, U ontvangt gelijktijdig een email die als rekening geldt. Op het vragenformulier kunt U ook vooraf vragen wat de verzendkosten zullen zijn of informeren of bijvoorbeeld open verzending mogelijk en goedkoper is. In vakantieperioden kan enige vertraging optreden. Verzendkosten: alleen de PostNL kosten worden in rekening gebracht. Bij niet-verzekerde verzending geschiedt de verzending voor risico van de koper. Paypal mogelijk (tegen een toeslag van 5%). Wereldwijde verzending. Afhalen en annuleren van een bestelling is niet mogelijk.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

prof. dr. Dolph Kohnstamm en dr. Elly Cassee (red.) - Het cultureel woordenboek Encyclopedie van de algemene ontwikkeling - Met meer dan 300 illustraties.Een even speelse als informatieve encyclopedie van wat tot onze cultuur behoort en wat iedere algemeen ontwikkelde Nederlander zou moeten weten. prof. dr. Dolph Kohnstamm en dr. Elly Cassee (red.) - Het cultureel woordenboek Encyclopedie van de algemene ontwikkeling - Met meer dan 300 illustraties.Een even speelse als informatieve encyclopedie van wat tot onze cultuur behoort en wat iedere algemeen ontwikkelde Nederlander zou moeten weten. prof. dr. Dolph Kohnstamm en dr. Elly Cassee (red.) - Het cultureel woordenboek Encyclopedie van de algemene ontwikkeling - Met meer dan 300 illustraties.Een even speelse als informatieve encyclopedie van wat tot onze cultuur behoort en wat iedere algemeen ontwikkelde Nederlander zou moeten weten.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ponsava Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ponsava Books
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ponsava Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ponsava Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ponsava Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.