L. Zitrone, L. Marei en J. Steur - Beroemde liefdesverhalen

Schrijver:
Titel: Beroemde liefdesverhalen
ISBN: 9789024320059
Taal: Nederlands
Uitgever: Zuid-Nederlandse Uitgeverij
Bijzonderheden: In nette gelezen staat, geen bijzonderheden
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
31 aangrijpende liefdesverhalen van beroemde personen, verteld door Leon Zitrone. Marilyn Monroe, Ernest Hemingway, Edith Piaf, Bonny en Clyde, Napoleon, Fausto Coppi, Mata Hari, Sophia Loren, Landru, Sarah Bernhardt, Paul Gaugain, Humphry Bogard en vele anderen hebben ondervonden wat liefde betekent: een bron van geluk maar soms ook de oorzaak van de diepste ellende. Baudelaire stortte aan het einde van zijn leven in elkaar, geestelijk vernietigd door een ontrouwe geliefde. Maar liefde kan ook ontroerend mooi zijn. Zoals bij Edith Piaf, die op de avond na de tragische dood van Marcel Cerdan, in het theater niet voor haar publiek zong maar alleen voor haar verongelukte liefde.
Verder lezen

Too good to go uit Bilthoven

particulier

Logo Too good to go

Kijk ook eens bij mijn andere boeken. TOT 31 DECEMBER 2023 ALLE BOEKEN 2 + 1 GRATIS.
Meerdere boeken in één keer laten versturen scheelt in de verzendkosten. Ophalen in Bilthoven kan ook.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

L. Zitrone, L. Marei en J. Steur - Beroemde liefdesverhalen L. Zitrone, L. Marei en J. Steur - Beroemde liefdesverhalen L. Zitrone, L. Marei en J. Steur - Beroemde liefdesverhalen L. Zitrone, L. Marei en J. Steur - Beroemde liefdesverhalen L. Zitrone, L. Marei en J. Steur - Beroemde liefdesverhalen L. Zitrone, L. Marei en J. Steur - Beroemde liefdesverhalen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Too good to go

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Too good to go
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Too good to go een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Too good to go vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Too good to go kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.