Olst, Tessa van - Depressie ontwapend. geloven dat het and

Schrijver:
Titel: Depressie ontwapend. geloven dat het anders kan.
Taal: Nederlands
Uitgever: eigen beheer 1e druk 2021 9789090342573
Bijzonderheden: softcover 136pp. in goede staat 21/15cm
Prijs: € 8,80
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
Als je lijdt aan depressiviteit, lijkt het misschien of je levenslang gekregen hebt. Maar dat hoeft niet zo te zijn! Dat laat het verhaal van Tessa zien. Na ruim tien jaar zwaar depressief te zijn geweest, vond ze de weg terug omhoog. Ze heeft ervaren hoe God haar bevrijdde door zijn krachtige liefde en waarheid. Ze ontdekte hoe ze depressie blijvend kon overwinnen en is er nu al twaalf jaar vrij van. De inzichten die Tessa geholpen hebben om haar depressie te overwinnen, kunnen ook jou helpen eruit te komen.
Depressie ontwapend is een persoonlijk getuigenis, ondersteund door wetenschappelijke inzichten en Bijbelse lessen. Ook bevat
het boek tips en handvatten om zelf uit depressie te komen. Tessa’s verhaal is herkenbaar, makkelijk leesbaar en praktisch. Tijdens het lezen leer je denkpatronen te veranderen en je leven weer op de rit te krijgen. De simpele en haalbare stappen in Depressie ontwapend helpen ook jou de weg omhoog weer te vinden.
Niet alleen goed om te lezen als je kampt met depressie, maar ook als je wilt leren je denken te vernieuwen, leugens in je denken wilt afbreken of belemmerende patronen wilt doorbreken in je leven samen met God
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Olst, Tessa van - Depressie ontwapend.      geloven dat het anders kan.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Hasselman
    Kamer van Koophandel nummer: 51639181
    NL139540805B02
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.