Michael Connelly - Trunk Music

Schrijver:
Titel: Trunk Music
ISBN: 9780312963293
Uitgever: St Martin's Press
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,80
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Trunk Music is een spannende misdaadroman geschreven door Michael Connelly. Het is het vijfde boek in de Harry Bosch-serie, die draait om de gelijknamige hoofdpersoon, Harry Bosch, een detective bij de Los Angeles Police Department.

In Trunk Music wordt Bosch geconfronteerd met een complexe zaak. Het verhaal begint wanneer het lichaam van Tony Aliso, een bekende maffiabaas, wordt gevonden in de kofferbak van zijn auto. Aliso is doodgeschoten en zijn lichaam is achtergelaten op een verlaten parkeerplaats. De moord lijkt op een typische 'trunk murder', een term die wordt gebruikt wanneer een lichaam in de kofferbak van een auto wordt gevonden.

Bosch wordt belast met het onderzoek naar de moord en al snel ontdekt hij dat er meer aan de hand is dan alleen een simpele afrekening. Terwijl hij dieper graaft, komt hij terecht in een web van corruptie, georganiseerde misdaad en politieke intriges. Bosch wordt geconfronteerd met tegenwerking vanuit verschillende hoeken, waaronder zijn eigen politieafdeling, die er alles aan lijkt te doen om de zaak in de doofpot te stoppen.

Terwijl Bosch de puzzelstukjes probeert samen te voegen, komt hij in contact met Eleanor Wish, een FBI-agente met wie hij een gecompliceerde relatie heeft. Samen proberen ze de waarheid te achterhalen en de verantwoordelijken voor de moord op Aliso te vinden. Hun onderzoek leidt hen naar de duistere onderwereld van Los Angeles, waar niets is wat het lijkt en iedereen een verborgen agenda lijkt te hebben.

Trunk Music is een meeslepende thriller die de lezer meeneemt in de wereld van misdaad, corruptie en intrige. Michael Connelly weet de spanning op te bouwen door middel van een goed doordacht plot en interessante personages. Bosch is een complexe hoofdpersoon met een sterk gevoel voor rechtvaardigheid, maar ook met zijn eigen demonen uit het verleden. Dit maakt hem een boeiend personage om te volgen.

Het boek is goed geschreven en Connelly weet de lezer continu te verrassen met onverwachte wendingen en plot twists. De dialogen zijn scherp en realistisch, en de beschrijvingen van de omgeving zorgen ervoor dat je je als lezer echt in Los Angeles waant.

Trunk Music is een aanrader voor liefhebbers van spannende misdaadromans. Het boek combineert een boeiend verhaal met interessante personages en een goed uitgewerkte setting. Het is een pageturner die je van begin tot eind in zijn greep houdt.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Michael Connelly - Trunk Music