Alon Amir - In 3 minuten vereeuwigd

Schrijver:
Titel: In 3 minuten vereeuwigd
ISBN: 9789049401290
Uitgever: OUTtv
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Een thriller van een Israëlische perschef, die zich afspeelt tijdens het Eurovisie Songfestival in Azerbeidzjan. Over romances, corruptie en politiek.

Alon Amir heeft enorm veel ervaring met het Eurovisie Songfestival. Zo was hij hoofd Pers van de Israëlische delegatie (2009, 2012, 2013 en 2016), de Slovaakse delegatie (2011) en die van Wit-Rusland (2005). Tevens was hij vele malen internationaal jurylid in de nationale finales in Zweden, Malta, Estland, Bulgarije, Noorwegen, Ierland en Finland.



In 3 minuten vereeuwigd vertelt Amirs geromantiseerde, autobiografische verhaal in de persoon van Yanai Tenenbaum, hoofd Pers van de Israëlische Eurovisie Songfestival-delegatie. Hierin wordt Yanai samen met de zangeres Yarden Oz afgevaardigd om hun thuisland Israël te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Azerbeidzjan; een moslimland dat een volledig open grens heeft met Iran.



Yarden en Yanai leggen samen een lange en moeizame weg af naar de Azerbeidzjaanse hoofdstad Bakoe. Eenmaal daar aangekomen laten zij zich meeslepen in romances, intriges en alcoholverslaving. Op hun unieke en schaamteloze manier slagen zij er echter in alle mensen om hen heen te betoveren.
Waar zij echter niet op hadden gerekend, is dat het noodlot altijd op de loer ligt.



Dit boek gaat niet zo zeer over het Eurovisie Songfestival zelf, als wel over relaties, over de menselijke geest. Over onze eigen keuze hoe met het leven om te gaan wanneer het je in je gezicht slaat — en je nog eens een trap na geeft nadat je compleet gevloerd bent. En hoe je het leven daarna ineens nog meer kan waarderen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Alon Amir - In 3 minuten vereeuwigd