Sophie van der Stap - Heute bin ich blond

Schrijver:
Titel: Heute bin ich blond
ISBN: 9783426780916
Uitgever: Droemer Knaur
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,10
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Heute bin ich blond' is een autobiografische roman geschreven door Sophie van der Stap. Het verhaal vertelt het aangrijpende en inspirerende levensverhaal van Sophie, een jonge vrouw die op 21-jarige leeftijd wordt gediagnosticeerd met een zeldzame vorm van kanker.

Sophie is een levenslustige en avontuurlijke studente wanneer ze te horen krijgt dat ze een agressieve vorm van kanker heeft. Ze ondergaat verschillende behandelingen, waaronder chemotherapie, en verliest haar haar als gevolg daarvan. Om haar ziekte en de bijbehorende pijn en angst te kunnen verwerken, besluit Sophie om haar ervaringen op te schrijven in een dagboek.

In haar dagboek beschrijft Sophie haar gevecht tegen de ziekte, maar ook haar zoektocht naar hoop, kracht en geluk. Ze probeert haar ziekte te accepteren en er het beste van te maken. Om haar zelfvertrouwen terug te vinden en haar ziekte te overwinnen, besluit Sophie om pruiken te dragen. Ze kiest ervoor om verschillende pruiken te dragen in verschillende kleuren en stijlen, waaronder een blonde pruik. Deze pruik geeft haar een gevoel van vrijheid en maakt haar sterker.

Tijdens haar behandeling ontmoet Sophie ook andere jonge kankerpatiënten en ze sluit vriendschap met hen. Samen delen ze hun angsten, hoop en dromen. Ze steunen elkaar door moeilijke tijden heen en vieren de kleine overwinningen. Deze vriendschappen geven Sophie de kracht om door te gaan en te blijven vechten.

'Heute bin ich blond' is een ontroerend en inspirerend verhaal over moed, veerkracht en de kracht van vriendschap. Het laat zien hoe Sophie haar ziekte overwint en haar leven opnieuw vormgeeft, ondanks de tegenslagen die ze tegenkomt. Het boek is geschreven in een eenvoudige en toegankelijke stijl, waardoor het gemakkelijk te lezen is.

Sophie van der Stap heeft met 'Heute bin ich blond' een belangrijk boek geschreven dat mensen inspireert en hoop geeft. Het boek is gebaseerd op haar eigen ervaringen en biedt een uniek perspectief op het leven met kanker. Het laat zien dat zelfs in de donkerste tijden, er altijd hoop is en dat het mogelijk is om te blijven vechten en te genieten van het leven.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sophie van der Stap - Heute bin ich blond