P. Hanedoes, - Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der tan

Schrijver:
Titel: Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der tandheelkunde 1914 - 1989
Taal: Nederlands
Uitgever: Nederhof produktie
Bijzonderheden: Als nieuw, 224 bladzijden
Prijs: € 46,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde viert in 1989 haar 7se verjaardag. De NMT heeft zich in die 75 jaar ontwikkeld tot een sterke organisatie, waarbij 90% van de tandartsen en tandartsspecialisten zich heeft aangesloten. De mondgezondheid, die binnen onze doelstellingen centraal staat, is met sprongen vooruit gegaan.

Die positieve resultaten zijn mede toe te schrijven aan collegae die onder soms moeilijke omstandigheden, maar vol inspiratie, hun werk hebben verricht. Overigens begon dat werk niet precies 75 jaar geleden, op 14 februari 1914. Al eerder bestonden er organisaties met gelijkgerichte doelstellingen, die door de NMT op die datum werden samengevoegd. De tandheelkundige stand in ons land is daarom in feite al meer dan roo jaar georganiseerd.

Tandartsen staan volop in het maatschappelijk leven. Het beroep richt zich op de omgeving — op patiënten, op de politiek en op nationaal bestuurlijke instellingen. In deze Jubileumuitgave zal blijken dat deze aspecten niet nieuw zijn en in het verleden ook al vigeerden.

De tandartsen, noch de patiënten zijn de veranderingen in de loop der tijd ontgaan. Sommige fundamentele problemen hebben nog steeds hetzelfde karakter; vraagstukken die voor onze organisatie een rol blijven spelen bij het toekomstige beleid.

De opzet van deze Jubileum-uitgave weerspiegelt daarom een breed kader. Naast de geschiedenis van de NMT zelf, waarvan het historische bronnenonderzoek is verricht door mevrouw drs M.E. Festen, treft u een beschrijving aan van de recente en spectaculaire ontwikkeling van de tandheelkundige gezondheidszorg. Naast een blik in de geschiedenis van techniek en materiaal wordt inzicht gegeven in het nationale en internationale netwerk van de NMT. De literaire bijdragen bevestigen de betekenis van de tandheelkunde in ons maatschappelijk leven.

Het Hoofdbestuur biedt u hierbij zijn Jubileumboek aan.
Verder lezen

Boekhiero uit Amersfoort

particulier
Welkom bij Boekhiero.
De plek voor het zeldzame en bijzondere boek.
Boekhiero verstuurt altijd zonder verzendkosten en binnen 1 werkdag naar bestemmingen binnen Nederland en België.
Versturen naar andere bestemmingen geschiedt tegen een zeer geringe bijdrage in de kosten.
Boekhiero verzorgt een correcte verpakking voor uw bestelde boek. Als u dat wenst wordt het daarnaast ook ingepakt in cadeaupapier.
U kunt uw bestelling ook ophalen in Amersfoort. In dat geval ontvangt u per boek 2 euro korting.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

P. Hanedoes, - Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der tandheelkunde 1914 - 1989

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekhiero

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekhiero
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekhiero een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekhiero vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekhiero kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.