Lydia Rood - Louter lust

Schrijver:
Titel: Louter lust
ISBN: 9789086910373
Uitgever: Corelio Publishing Nv
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,40
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Luisterboek op CD: Louter Lust - Lydia Rood
Voorgelezen door de auteur
Nu erotiek voor vrouwen opnieuw in de belangstelling staat, blijkt er een schreeuwend tekort te zijn aan prikkelende lectuur voor vrouwen. Mannenporno is vaak te direct: voor veel vrouwen bevat die te weinig stippeltjes waarop ze hun eigen fantasie kunnen loslaten. Louter lust bevat veertien fantastische verhalen zonder literaire pretentie: het is een doe-boek.
Louter lust is op dit moment het enige erotische boek in Nederland dat verkrijgbaar is als luisterboek, ingesproken door de auteur zelf.
'Ze schoof haar broekje iets omlaag, om haar heupen te kunnen insmeren. Ze deed het met lange streken van haar onderrug naar haar navel, met twee handen tegelijk. Daarna begon ze aan haar schouders, die leken te blozen van de felle zon. Ze wreef ze liefdevol in, met kleine draaiende bewegingen. Keek hij?'
Deze CD bevat mp3-bestanden die u kunt afluisteren in mp3-spelers, op alle telefoons en tablets in moderne (auto) cd-spelers. Voor oudere muziekapparatuur kunt u zelf audio-cd's branden. Lengte: ruim 4,5 uur.
Behalve Louter Lust heeft Lydia Rood nog vijf andere erotische boeken gemaakt, die alle verschenen zijn als ebook bij PixelPerfect Publications: Gedeelde genoegens, Zij haar zin, Zo veel zinnen en Mannen, ze willen wel. Van alle uitgaven staat ook een luisterversie op stapel. De gedrukte versies zijn niet meer verkrijgbaar in de boekhandel. Zie voor meer informatie www.rooieoortjes.nu
Uitgave PixelPerfect Publications ism OORkracht 8.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lydia Rood - Louter lust